Crypto.com Şüpheli Aktiviteleri Engellemek İçin Para Çekme İşlemlerini Durdurdu!


coinprojesi.com asldjk
crypto.com şüpheli aktiviteleri engellemek i̇çin para çekme i̇şlemlerini durdurdu! 2

Büyük kripto para platformu Crypto.com, birkaç kullanıcının hesaplarında şüpheli etkinlik bildirimi nedeniyle para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu. Şirket, şu anda tüm fonların güvende olduğunu söyledi.

Saatler önce Crypto.com, kullanıcı hesaplarının çalınmasına yanıt olarak platformdan para çekme işlemlerini durdurdu. Dogecoin kurucusu Billy Markus, Etherscan’da şirketin işlemi geçici olarak durdurmasına neden olan güvensiz bir işlem modeli buldu. Sorun çözüldükten sonra işlem süreci normale dönecektir.

Bir kripto para meraklısı ve kuyumcu olan Ben Baller, hesabının ihlal edildiğini ve yaklaşık 15.000 $ olan 4.28 ETH kaybettiğini iddia etti. Ayrıca iki aşamalı kimlik doğrulama kullandığını iddia etti, bu nedenle failler Crypto.com‘un bazı güvenlik özelliklerini geçmiş olmalı.

Kripto endüstrisinin ortaya çıkışından bu yana, birçok hack, protokol istismarı ve halı çekme rapor edildi. Merkezi olmayan finans güvenlik platformu ve hata ödül hizmeti ImmuneFi tarafından yapılan bir bulguya göre, dolandırıcılık, bilgisayar korsanlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetlerden kaynaklanan kayıpların 2021’de 10.2 milyar doları aştığını açıkladı. Ayrıca, 120 dolandırıcılık veya kripto istismarı vakası rapor edildi ve Poly Network, 613 milyon dolarla en yüksek değerli hack ile vuruldu.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir