Arcane Research, 2022 İçin Memecoin Tahmini Yapıyor, Ethereum’un Şiddetli Rekabet Göreceğini Söyledi!


coinprojesi.com arcane research
arcane research, 2022 i̇çin memecoin tahmini yapıyor, ethereum'un şiddetli rekabet göreceğini söyledi! 3

Arcane Research, yatırımcılara önümüzdeki yıl Ethereum (ETH) ve meme paralarına ne olabileceğine dair bir fikir veriyor.

Haftalık Güncelleme raporunda, kripto istihbarat firması ETH’nin fiyat performansında Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans göstereceğini, ancak piyasa değerinin Bitcoin’in gerisinde kalmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

Ethereum’un değerlemesi şu anda 490 milyar dolar civarındayken, BTC’nin değeri 1 trilyon dolar.

“ETH, BTC’den daha iyi performans göstermeye devam edecek, ancak ETH’nin piyasa değerinin BTC’yi geçtiğini görmeyeceğiz.”

Ancak Ethereum, diğer katman-1 ağlarından gelen tehditlerle de karşı karşıya.

2021’de Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Terra (LUNA), Fantom (FTM) ve Harmony (ONE), kâr açısından ETH’yi çoktan geride bıraktı. En yüksek getiriyi gören LUNA, Ethereum’un %460’lık artışına kıyasla %14.823 artış kaydetti.

Rapor, kullanıcı kabulü ve fon girişleri artmaya ve bu paraların fiyatını artırmaya devam ettikçe, bu platformların yerel tokenlerinin gelecek yıl ETH’den daha iyi performans göstermeye devam edeceğini söylüyor.

“Ethereum dışındaki diğer katman-1’lerin benimsenmesi artmaya devam edecek ve ETH’den daha iyi performans göstermeye devam edecekler.”

Köpek temalı jetonlar Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi memecoinlere gelince, firma bu jetonların çoğunun 2021’deki büyük rallisinin ardından düşeceğini tahmin ediyor.

“Çoğu memecoin, 2021’deki saçma zamanların tarihsel bir kalıntısı olarak belirsizliğe dönüşecek.”

coinprojesi.com group91
arcane research, 2022 i̇çin memecoin tahmini yapıyor, ethereum'un şiddetli rekabet göreceğini söyledi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir