Kripto Analisti Benjamin Cowen’e Göre 2022’de Polkadot (DOT) İçin Gerçekçi Beklentiler!


coinprojesi.com images 2021 10 10t124544.868
kripto analisti benjamin cowen'e göre 2022'de polkadot (dot) i̇çin gerçekçi beklentiler! 3

Popüler kripto analisti Benjamin Cowen, 2022’nin ortaya çıkmasıyla birlikte çalışabilir blok zinciri Polkadot (DOT) için bazı gerçekçi beklentiler belirliyor.

Yeni bir strateji oturumunda Cowen, bir altcoin olarak gücünü ölçmek için Ethereum çiftinde (DOT/ETH) Polkadot’a bakıyor.

Cowen’e göre, DOT, yavaş yavaş kanayan birçok altcoin’in aksine, en azından Ethereum’a karşı yukarı ve aşağı gidiyor.

“Elbette bakmamız ve yakından takip etmemiz gereken şey, DOT/ETH değerlemesi. Şimdi, iyi bir altcoinin temel testi, makro ölçekte, en azından Ethereum’a karşı bir osilatör olmasıdır. Ethereum’a karşı salınamazsa, o zaman ne anlamı var? Daha az ödül için daha fazla risk alıyorsunuz. Yani burada DOT’un aslında ETH’ye karşı bir osilatör olabileceğine dair hala umut var ama henüz söylemek için çok erken.”

Analist, DOT’un fiyat performansının 2021’in başlarındaki kadar akılda kalıcı olmamasına rağmen, birlikte çalışabilirlik zincirinin nihayetinde uzun vadede bir yükseliş yapısı oluşturduğunu söylüyor. Cowen, tüm zamanların en yüksek seviyelerinin gelecek yılın ilk veya ikinci çeyreğinde gerçekçi bir şekilde kırılabileceğini söyledi.

“Son birkaç aydır DOT’un incelediğimiz diğer katman-1’ler kadar iyi performans göstermediğini biliyoruz. Ama yine de, makro ölçekte, genellikle daha yüksek dipler koyduğumuzu iddia ediyorum. Gerçekten, bu, 50 ila 60 dolar aralığına kadar yavaş bir yükseliş trendiyle doruğa ulaşıyor gibi görünüyor…

Demek istediğim, Bitcoin nispeten yükselişte kalsa bile biraz zaman alabilir, umarım öyledir. DOT’un bu seviyelere geri dönmesi biraz zaman alabilir. 2022’nin ilk çeyreği veya ikinci çeyreği hedefleniyor olabiliriz…

Umarım DOT yükseliş trendinde kalır ve sonunda 2022’ye girerken tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktığını göreceğiz.”

coinprojesi.com polkadot
kripto analisti benjamin cowen'e göre 2022'de polkadot (dot) i̇çin gerçekçi beklentiler! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir