Milyarder Tim Draper, Kripto Alanında Yakından Takip Ettiği 2 Altcoini Açıkladı!


coinprojesi.com 1 lxz3btgk7mlxctobgjqs6g
milyarder tim draper, kripto alanında yakından takip ettiği 2 altcoini açıkladı! 2

Bitcoin boğası Tim Draper, güçlü temelleri ve benzersiz kullanım durumları nedeniyle kripto pazarlarında yakından takip ettiği iki altcoini adlandırıyor.

Bloomberg Markets ile ilgili yeni bir röportajda, milyarder girişim kapitalisti, açık kaynaklı programlanabilir blok zinciri Tezos’un (XTZ) bir kripto projesinde görmek istediği şeylere sahip olduğunu söylüyor.

“Aradığım şey, belirli bir jetonun arkasındaki girişimcilerin ve mühendislerin kim olduğu. Bazı jetonları seviyorum. Tezos’u seviyorum çünkü harika bir mühendislik ekibi var ve bir jetonun nasıl çalıştırılacağını yeniden tanımladılar. Bunu hisse kanıtı olarak yapıyorlar. Daha az enerji kullanıyorlar ve yeni bir yönetim biçimlerine sahipler ve bu heyecan verici.”

Draper, Ethereum tabanlı altcoin Aragon’u (ANT) da izlediğini söylüyor. Aragon, kullanıcıların kendi merkezi olmayan özerk organizasyonlarını (DAO) oluşturmalarını ve yönetmelerini sağlayan açık kaynaklı bir yazılımdır.

Aragon, insan jüri üyelerinin yargısını gerektiren öznel anlaşmazlıkları ele almak için topluluk tarafından yönetilen merkezi olmayan bir mahkeme sistemi geliştirdi. Draper’a göre, bu sistem “jürilerin çalışma biçiminde devrim yaratabilir”.

Draper Associates’in kurucusu, Bitcoin’e bakarak, kral kripto paranın enflasyona karşı büyük bir koruma olduğunu ve protokolünün devlet kurumlarına göre üstün güven ve güvenilirlik sunduğunu söylüyor.

“Yatırımcılar için, Bitcoin’e tutunmanın muhtemelen iyi bir yer olduğunu düşünüyorum çünkü orada sadece 21 milyon Bitcoin var ve onları her yerde kullanmamıza izin veren özgürlüğü ve yazılıma güvendiğinize olan güveni temsil ediyorlar. bir bankaya veya bir devlet kurumuna güvenmeye çalışmaktansa.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir