Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Dogecoin’i Tutmayacağını Söyledi!


coinprojesi.com brad garlinghouse 1132x670 1
ripple ceo'su brad garlinghouse, dogecoin'i tutmayacağını söyledi! 2

Ripple Labs CEO’su, meme varlığı Dogecoin’i (DOGE) tutmama nedenlerini özetliyor.

Ripple CEO’su nun Dogecoin Açıklaması!

CNBC ile yaptığı yeni bir röportajda Brad Garlinghouse, DOGE’nin kripto pazarları için iyi olduğuna inanmadığını ve kripto paranın enflasyonist dinamiklerini birincil sorun olarak gösterdiğini söylüyor.

“Dogecoin’in kripto piyasası için iyi olduğuna gerçekten ikna olmadım, biraz tartışmalı bir şekilde sanırım. Şaka olsun diye inşa edildi, sonra Elon Musk gibi bazı yüksek profilli insanlardan biraz ivme kazandı.

Dogecoin’in kendisinde, onu tutmak konusunda isteksizme neden olacak bazı enflasyonist dinamikler var.”

Enflasyonun ABD’de son yılların en yüksek seviyesinde olduğu Garlinghouse, yerleşik enflasyonist mekanizmalara sahip varlıkların iyi performans göstereceğinden şüphe duyduğunu ve tüketicilerin kıtlıkları nedeniyle değeri artacak yatırımlar arayışında olduğunu söyledi.

“On yıllardır görmediğimiz enflasyonu görüyoruz. İnsanlar, şişen ve bu değer kaybına yol açabilecek bir itibari para birimini elinde tutmaktan endişe duyduğunda, “Aynı enflasyonist dinamiğe sahip olmayacak diğer varlıkları nasıl elimde tutabilirim?”

Dogecoin’in dolaşımda sahip olabileceği maksimum madeni para arzı olmamasına rağmen, üretimi yılda beş milyar yeni DOGE ile sınırlandırılmıştır.

DOGE, 30 günün en yüksek seviyesi olan 0.299$’dan %24 düşüşle 0.226$ ile işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir