Ethereum Rakibi Bir Haftadan Az Bir Süre İçinde %150 Yükselerek 2 Milyar Dolar Piyasa Değerini Aştı!


coinprojesi.com sadsads
ethereum rakibi bir haftadan az bir süre i̇çinde %150 yükselerek 2 milyar dolar piyasa değerini aştı! 3

Az bilinen bir altcoin, geçtiğimiz hafta iki katından fazla değer kazanırken, kripto projelerinin çoğu haftalık listelerinde yatay hareket etti.

IOTX, merkezi olmayan uygulamalara güç sağlamak ve Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazlarını bağlamak için tasarlanmış bir akıllı sözleşme platformu olan açık kaynaklı blok zinciri IoTeX’in yerel varlığıdır.

Platform, Ethereum Virtual Machine (EVM) uyumludur ve geliştiricilere uygulamalarını IoTeX ağına aktarmanın kolay bir yolunu sunar.

Ethereum Rakibi IOTX’in İnanılmaz Yükselişi!

Kripto varlığı, 8 Kasım’da 0,10 dolardan 0,25 dolara yükseldi ve %150’lik kazançları temsil ederken 2,000,000,000 dolarlık bir piyasa değerini aştı.

IOTX, yazı yazılırken son 24 saatte yaklaşık %12 artışla 0.19 dolardan işlem görüyor.

Geçen hafta Chainlink (LINK), bir blockchain danışmanlık hizmetleri sağlayıcısı olan Protofire’a Chainlink oracle’larını IoTeX’e entegre etmesi için bir hibe verdiğini duyurdu.

Protofire’ın mühendislik direktörü Christian Malfesi,

“Protofire, Chainlink’i birden fazla blok zincirine güvenli bir şekilde entegre etme konusunda kapsamlı deneyime sahip olduğundan, IoTeX entegrasyonunun da sorunsuz ve zamanında olmasını bekliyoruz.

Chainlink entegrasyonundan sonra, IoTeX’in geliştirici topluluğu, daha gelişmiş hibrit akıllı sözleşme uygulamaları oluşturmak için zincir dışı hizmetlerden ve gerçek dünya verilerinden yararlanmaya başlayabilir.”

IoTex ayrıca kripto ekonomisinin kazan-kazan sektörüne giriyor ve kısa süre önce NFT oyunu PlaceWar ile stratejik bir ortaklık duyurdu.

coinprojesi.com 2777
ethereum rakibi bir haftadan az bir süre i̇çinde %150 yükselerek 2 milyar dolar piyasa değerini aştı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir