Kraken CEO’su Jesse Powell: Bitcoin En Yüksekte Kalmaya Devam Edecek!


coinprojesi.com kraken
kraken ceo'su jesse powell: bitcoin en yüksekte kalmaya devam edecek! 2

Kripto borsası Kraken‘in CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in (BTC) yakın zamanda yerinden edilmeyeceğini söylüyor.

Yahoo Finance ile yaptığı yeni bir röportajda Powell, BTC’nin değer deposu perspektifinden go-to-kripto olmaya devam ederken, Ethereum’un (ETH) akıllı sözleşme alanında biraz rekabete sahip olabileceğini söyledi.

“Bence Bitcoin hala değer depolamada en iyisi. Güvenlik konusunda hala en iyisi olduğunu düşünüyorum. Bitcoin’in yakın vadede bozulduğunu görmüyorum.

Bence akıllı sözleşmeler için oyun tamamen kapmak için hazır. Bence Ethereum şu anda baskın bir oyuncu, ancak Polkadot (DOT) ve Solana (SOL) ve akıllı sözleşmelerle ilgili olarak Ethereum’dan bu gök gürültüsünün çoğunu çalabilecek diğer bazı zincirlerin geldiğini görüyorsunuz.”

CEO ayrıca zincirler arasındaki rekabete rağmen, birçok kriptonun bir arada var olduğu ve kendi kullanım durumlarına hitap ettiği bir senaryo öngördüğünü söylüyor.

“Sanırım bu zincirlerin evrimini görmeye devam edeceğiz. Bence şu anda herkesin oyunu. Sonunda, aynı anda çalışan çok sayıda başarılı zincirin olduğu bir dünyaya geldiğimizi düşünüyorum.”

Powell daha önce bir BTC’nin sonunda bir Lamborghini ve daha sonra bir Bugatti değerinde olacağını tahmin etmişti. Perspektif olarak, yeni bir Bugatti’nin maliyeti 1,7 milyon ile 3 milyon dolar arasında.

Bitcoin şu anda 68.638 dolardan el değiştirirken, ETH 4.850 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir