Ripple (XRP) Yeni ATH’yi Vurmak İçin Yükseliyor!


coinprojesi.com amp
ripple (xrp) yeni ath'yi vurmak i̇çin yükseliyor! 3

Sezonun son turunda, pek çok kripto para birimi yükseliş eğrisi üzerinde ilerliyor. Kripto topluluğu genişlemeye ve yeni teknolojileri benimsemeye devam ettikçe bu bekleniyor. Bu gerçekten altcoinlerin mevsimi ve bu nedenle kriptoların çoğu son derece iyi gidiyor.

Bazı altcoin meraklıları, Bitcoin topluluğuna, bu altcoinler tamamen ortaya çıktıkları ve devralmaya hazır oldukları için hazırlık yapmalarını bile söylüyorlar. Ripple’a (XRP) bakıldığında, kripto para çevresindeki son rallinin sonunda bir yükseliş eğilimine yol açtığını görebiliriz.

Ripple Yükselişi!

Ripple (XRP) son 24 saatte %12,26’nın üzerinde kazanç sağladı ve bu vesileyle birim başına 1,30 dolardan işlem görüyor. XRP’nin önümüzdeki günlerde ne kadar kazanç kaydedeceğini sadece hayal edebilirsiniz. İşlem hacmi %89,34 artışla 4,812,242,901 dolar oldu. Bu arada, piyasa değeri 60 milyar doların üzerinde. Bu, ABD SEC ile devam eden dava nedeniyle son birkaç yılda mücadele eden kripto için çok büyük bir başarı.

Tüm bunlara rağmen, XRP hala dünyanın en iyi 10 kripto parasından biri olarak yer alıyor. Ripple 2021’de zor bir başlangıç ​​yaptı, ancak kripto ve arkasındaki ekip yasal sorunlarını çözmek için yorulmadan çalışıyor. Ayrıca XRP’nin bilinen haline geri dönmesini sağlamak için. En son boğalarla, XRP’nin 2018’de olduğu gibi 3 dolara geri dönmesini ve hatta yakında bir ATH kaydetmesini umabiliriz.

Öte yandan, 65.823,73 dolarlık Bitcoin (BTC) uzun ATH portföyüne bir başka yüksek damga vurdu ve yazı yazılırken %6,01 arttı. BTC, yakında tahmin edilen 100 $ işaretine ulaşma yolunda ilerliyor.

Yatırımcılar için haberler daha iyi olmaya devam ediyor, Ethereum (ETH) de fiyatı yükselirken yükseliş pozisyonuna girdi ve şu anda 4.725,85 dolardan işlem görüyor.

coinprojesi.com sad
ripple (xrp) yeni ath'yi vurmak i̇çin yükseliyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir