Ark Invest’ten Cathie Wood’a Göre Bitcoinin Fiyatı 760.000 Dolara Yükselebilir!


coinprojesi.com 616596ca4e3fe00ccc12d549
ark invest'ten cathie wood'a göre bitcoinin fiyatı 760.000 dolara yükselebilir! 3

ARK Invest CEO’su Cathie Wood, kurumsal yatırımcıların ve gelişen piyasaların Bitcoin (BTC) fiyatını 760.000 dolara yükseltebileceğini söyledi.

Wood, Saxo Bank CIO’su Steen Jakobsen ve sermaye stratejileri başkanı Peter Garnry ile yaptığı yeni bir röportajda, Bitcoin’in neden kurumların aradığı yeni varlık sınıfı olduğunu açıklıyor.

“Buradaki getirilerin korelasyonu, diğer herhangi bir varlık tabanına göre çok, çok düşük. Bitcoin ve diğer varlıklar arasındaki en yüksek korelasyon gayrimenkuldür ve bu 0,3’tür.

Bu en yüksek. Diğerlerinin çoğuna bakarsanız, çok düşük korelasyonlar. Kurumsal yatırımcıların aradığı şey bu.”

Wood, özellikle El Salvador‘un Eylül ayında bir yasal ihale biçimi olarak amiral gemisi kripto para birimini uygulamaya koymasından sonra, gelişmekte olan piyasaların Bitcoin’i benimsemesinin muhtemel olduğunu söylüyor.

“Bitcoin, dünyanın şimdiye kadar bildiği ilk özel, küresel, kurallara dayalı para sistemidir. El Salvador’da olanların inanılmaz olduğuna inanıyoruz.

Gelişmekte olan pazarların Bitcoin’i kucaklayacağına inanıyoruz. Birçoğunun yozlaşmış rejimleri var ve para otoritelerine güvenmiyorlar. Genel olarak politikacılarına güvenmiyorlar ve bu nedenle gelişen pazarların burada büyük bir kullanım örneği olduğunu düşünüyoruz.”

Bitcoin’den İnanılmaz Yükseliş Beklentisi!

Wood, gelişmekte olan pazarlar ve kurumlar dünya çapında dijital varlığı benimserse BTC’nin astronomik 700.000 dolar artabileceğini söylüyor. Gelişmekte olan pazarlar, kurumlara 500.000 dolar daha ekleyerek 200.000 dolar ek değer katacaktır.

“Tek başına bu kullanım durumu, Çin hariç tüm gelişmekte olan pazarlarda tamamen benimsenirse, sayının 200.000 dolar olduğunu ekleyecektir. Bu, 100.000 ila 200.000 ABD Doları tutarındadır.

Eğer kurumlar portföylerinin %5’ini küresel olarak (Çin hariç) tahsis edecek olsaydı, bu kullanım durumu, Bitcoin fiyatındaki 60.000 dolara ek olarak tek başına 500.000 dolar olurdu.”

coinprojesi.com bitcoin big
ark invest'ten cathie wood'a göre bitcoinin fiyatı 760.000 dolara yükselebilir! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir