ProShares Ticarete Başlayacak, Daha Fazla Bitcoin Vadeli İşlemi Yakında Başlayacak!


coinprojesi.com ebdewnkhozbezlz2osrl7wfq4y
proshares ticarete başlayacak, daha fazla bitcoin vadeli i̇şlemi yakında başlayacak! 2
  • SEC Başkanı, BTC vadeli ETF’lerinin mevcut durumu hakkında yorum yaptı.
  • Bu nedenle, önümüzdeki iki hafta içinde beş BTC vadeli işlem ETF’si daha başlatılabilir.
  • Raporlar, ProShares’in 19 Ekim Salı günü işlem görmeye başlayacağını söylüyor.

Bitcoin ETF İşlem Tarihi!

Raporlara göre, ProShares Bitcoin Strategy ETF, 19 Ekim’de işlem görmeye başlayacak. Bununla birlikte, Bitcoin vadeli işlemlerinin geri döneceği ve destekleneceği ilk borsa yatırım fonu olacak.

Bitcoin (BTC) fiyatının aya nasıl çarptığını gören daha fazla kurumsal yatırımcı piyasaya akın etti. Bazıları BTC’yi düşüş eğilimindeyken bıraktı. Ancak, boğa koşusu durmayı bıraktığında, daha fazla yatırımcı varlığı tekrar desteklemek için geldi.

Bununla birlikte, yatırımcılar bu yıl “saf” bir Bitcoin ETF’yi de umdular. Spesifik olarak, BTC vadeli işlemlerine dayanan değil. Ancak, Bitcoin vadeli işlemleri yakında piyasaya sürülecek ve ProShares’in rakipleri haline gelecek gibi görünüyor.

Yani bunlar 20 Ekim Çarşamba günü Invesco Bitcoin Strategy ETF olabilir. Önümüzdeki hafta 25 Ekim’de VanEck Bitcoin Strategy ETF ve Valkyrie Bitcoin Strategy ETF. Bunu, Kasım ayı başlarında kullanıma sunulabilecek Galaxy Bitcoin Strategy ETF ve AdvisorShares Managed Bitcoin ETF takip ediyor.

SEC Başkanı Gary Gensler şunları söyledi:

Yatırım Şirketi Yasası (’40 Yasası) kapsamında borsada işlem gören fonlar (ETF’ler) ile ilgili başvurular olacağını tahmin ediyorum. Diğer federal menkul kıymetler yasalarıyla birleştirildiğinde, ’40 Yasası önemli yatırımcı korumaları sağlar. Bu önemli korumalar göz önüne alındığında, özellikle bunlar CME ile işlem gören Bitcoin vadeli işlemleriyle sınırlıysa, personelin bu tür dosyalamaları incelemesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu açıklamanın ardından firmaların Bitcoin ETF başvurularını yapması uzun sürmedi, böylece ABD’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde görebileceği 6 ETF oldu.

Şimdilik, halk nasıl gideceğini henüz görmedi. Yatırımcılara gelince, bir Bitcoin vadeli ETF’sinin BTC’yi daha da yükseğe gönderebileceğine kuvvetle inanıyorlar.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir