Elite Doge Club’ın NFT Düşürme Projesi!


coinprojesi.com elite doge club dropping 1ook doge theme nfts for both crypto and non crypto communities 1
elite doge club'ın nft düşürme projesi! 3

Kısa bir düşüş döneminden sonra, Fungible Olmayan Jetonlar (NFT’ler) astronomik satışlarla tekrar manşetlere girdi. Mani hızlandı; OpenSea, yalnızca Ağustos ayında 3.4 milyar dolarlık işlem hacmi kaydetti.

Dijital sanat alanındaki en büyük yeniliklerden biri olmasına rağmen, popüler sanatçıların NFT’leri yüksek maliyetler nedeniyle sıradan insanlar için hala büyük ölçüde mevcut değil. Ancak, kısa süre önce Twitter ve Discord’da duyurduğu bir proje olan Elite Doge Club, tarihteki en büyük NFT düşüşüyle ​​bunu değiştirmeyi planlıyor.

Elite Doge Club, Kurucu, Ekip ve Vizyonları!

Elite Doge Kulübü, kendi fikrini Doge Fanatic olarak ilan eden Maximilian Lekhtman tarafından, beynini en büyük Doge topluluğu yapmak amacıyla başlatıldı. Max bir mimar, “bir tür dijital çılgın bilim adamı” ve Doge’nin internetin para birimi haline gelmesini öngören bir vizyoner. En son başarısı, köpeğini TikTok’ta ünlü yapmak için bir şaka olarak başladığı Kanada’daki en büyük TikTok ajansı Maxy Media’yı geliştirmektir.

Elite Doge Club, Doge hayranları için sağlam bir topluluk oluşturmayı ve kripto olmayan kullanıcılar da dahil olmak üzere herkesi NFT’lerle tanıştırmayı amaçlıyor. Max ile birlikte Mark, namı diğer ‘Mister Lucky’ ve Julien Deragon’da Elite Doge Club’ın önemli yapı taşlarıdır. Mark çok satan bir yazardır ve topluluklar oluşturma ve yıldırım ölçeklendirme projeleri oluşturma konusunda girişimcilik deneyimi ve uzmanlığı getirir. Öte yandan, 100 bin NFT’nin arkasındaki sanatçı Julian, Game of Thrones ve Stranger Things’e yaptığı katkılarla tanınıyor.

Ayrıca Elite Doge Club ekibi, Elon Musk’ın Doge’un tercih edilen dijital nakit yöntemi olma vizyonunu büyütmeyi amaçlıyor. Proje, NBA yıldızı Carlos Boozer ve Instagram fenomeni Amanda Taylor’dan destek aldı.

Elite Doge Club, 17 Ekim’de ünlü Dogecoin Shiba Inu maskotunun 100 bin NFT’sini düşürmeyi planlıyor. En büyük ve en kullanıcı dostu NFT pazarlarından biri olduğu için etkinlik için OpenSea seçildi. Bu premium koleksiyona sahip olmak için kullanıcıların Opensea’da bir hesabı olması gerekir. Animasyonlu sanat eseri, parça başına 0.01 ETH karşılığında satışa sunulacak.

Büyümek İçin İlk Adım!

Bu tarihi NFT düşüşü, Elite Doge Club’ın Doge topluluğunu büyütme ve NFT’leri herkes için erişilebilir hale getirme hedefine ulaşma yolundaki ilk adımını ifade ediyor.

Elit Doge Club’ın İleriki Zamanlar’daki Planları!

Kısaca Elite Doge Club, topluluk etkisi etkinlikleri için bir hazine oluşturacak. NFT endüstrisinde önemli bir etki yaratan yaratıcıları ve sanatçıları tanımak ve ödüllendirmek için yıllık NFT ve sanatçı ödüllerini başlatmayı planlıyor.

Ayrıca, Elite Doge Club’ın benimsenme oranına bağlı olarak ekip, 2023 yılına kadar bir Dünya NFT Konferansı ve belki bir gün topluluğu için bir Doge Müzik Festivali düzenlemeyi umuyor. Katılmak ve en son güncellemeler için Twitter’da Elite Doge Club’ı takip edebilir ve Discord gruplarına katılabilirsiniz.

coinprojesi.com doge nft
elite doge club'ın nft düşürme projesi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir