Ünlü Trader, Ethereum’un Bu Sebepten Dolayı Tehlikeli Olduğunu Söyledi!


Popüler bir kripto analisti, yatırımcılara son zamanlardaki mücadelelerine rağmen Ethereum’dan (ETH) vazgeçmemeleri için bir neden veriyor.

ethereum
ünlü trader, ethereum'un bu sebepten dolayı tehlikeli olduğunu söyledi! 2

Lark Davis, 540.000 Twitter takipçisine, ETH’nin 30 günün en yüksek seviyesinden %23’lük bir düşüş görmesine rağmen , token arzının değişim platformlarında azalması nedeniyle fiyatının fırlaması gerektiğini söylüyor .

Davis’in Ethereum Tweetleri

“Fiyatın tüm zamanların en yüksek olduğu zamana kıyasla şu anda borsalarda yaklaşık 3 milyon daha az #ethereum var. Vay! Bu pazar saatli bir bomba!”

Bir varlığın değişim rezervi, merkezi değişim platformlarındaki tüm cüzdanlarda bulunan token sayısıdır.

Davis’in sözleri, Ethereum’un bu yılın başlarında Londra hard fork’unu etkinleştirmesinin hemen ardından geldi; bu, diğer şeylerin yanı sıra, ağ tarafından kaç işlemin işlendiğine bağlı olarak ETH’yi yakan bir deflasyon mekanizması uyguladı. Şimdiye kadar, bu yöntem kullanılarak 1 milyar doların üzerinde ETH yakıldı .

Viewbase’e göre, Ethereum , son yedi gün içinde değişim platformlarından yaklaşık 170.000 jetonun kaybolduğunu ve 30 günlük bir süre boyunca toplam 1.17 milyon jetonun yakıldığını gördü.

CoinGecko’ya göre, Ethereum yazı yazarken 3.012 dolardan el değiştiriyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir