Bitcoin, Solana, Terra Fiyat Analizi: 30 Ağustos Pazartesi


Bitcoin, menzile bağlı hareket belirtileri yaymaya devam etti ve son 24 saat içinde %0,7’lik bir düşüş kaydetti. Terra da yüzde 6 düşerken, 30.91 dolarlık hemen taban fiyatını gördü. Buna karşılık, Solana son 24 saatte fiyatlar 99.89$’da kaldığı için kazanmaya devam etti ve bir sonraki psikolojik direnç olan 105$’ı devirmeyi hedefliyor. 

Bitcoin (BTC)

coinprojesi bitcoin analiz grafik 1024x430 1
BTC/USD, TradingView

Bitcoin, konsolidasyon gösterdikten sonra 48.069,04 $ olarak fiyatlandı. Bollinger Bantları ayrıca, menzili kısıtlı bir hareket gösteren bantların sıkılaşmasını da gösterdi. 

Bitcoin için acil destek seviyesi 47.884.23 dolardı. Bitcoin önümüzdeki birkaç gün boyunca mevcut fiyat etrafında işlem görmeye devam ederse, yukarıda belirtilen destek seviyesine düşebilir. 

Bitcoin için teknikler düşüş eğilimini sürdürdü. Göreceli Güç Endeksi 50 işaretinin altına düştüğü için satın alma baskısı gücünü kaybetti . MACD ayrıca histogramında kırmızı çubuklar parladı. Öte yandan, Bitcoin 49 bin doların üzerine çıktıktan sonra 50.610.45 dolarda dirence tanık olabilir. 

Solana (SOL)

coinprojesi solana grafik analiz 1024x381 1
SOL/USD, TradingView

Solana, son 24 saatte %9.8 kazanarak yükseliş trendini sürdürmeye devam etti, varlığın fiyatı 99.89$ oldu. Devam eden yükseliş, Solana’yı 99,29 dolarlık ani direncini devirmeye ve ardından 105 dolarlık psikolojik direnç işaretine dokunmaya zorlayabilir. 

Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesinde olduğu için satın alma gücü sürekli olarak yüksek kaldı . MACD histogramında yeşil çubuklar görülüyordu ve buna bağlı olarak Awesome Osilatör de yeşil sinyal çubuklarını kaydetti. 

Düzeltici bir fiyat düşüşü olasılığı resimde kalmaya devam ediyor, bu durumda Solana’nın fiyatları en yakın destek çizgisi olan 91.22$’a düşecek. 

Terra (LUNA)

coinprojesi terra luna analiz grafik 1024x381 1
LUNA/USD, TradingView

LUNA dünden bu yana %6 düşerek fiyatları 33.24$’a düşürdü. LUNA için en yakın destek bölgesi 30.91 dolardı ve bunun altında bir kırılma, alt değerin 23.28 dolarda kalacağı anlamına gelir. 

Göreceli Güç Endeksi yarı çizginin altına düşmekle tehdit ettiğinden alım baskısı düştü . Awesome Osilatör’de kırmızı sinyal çizgileri görüldü . 

Chaikin Para Akışı , gösterge neredeyse orta çizgiye dokunduğundan sermaye girişlerinde bir düşüş yansıttı. LUNA’nın fiyat hareketini tersine çevirmesi durumunda, direnç seviyesi 36.57 dolarda kalıyor. 

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir