Ethereum, MATIC, Dogecoin Fiyat Analizi: 20 Ağustos Cuma


Bitcoin 47 bin doları geri alırken, Ethereum %7.4 yükseldikten sonra 3.200 doların üzerinde işlem gördü. MATIC ve Dogecoin gibi altcoinler de kendi listelerinde kuzeye taşındı.

MATIC, 1,53 dolarlık direnç çizgisine dokunmaya hazırlanırken, Dogecoin 0,320 dolarlık fiyat tavanını kırmak üzereydi.

Ethereum [ETH]

coinprojesi.com analiz grafik ethereum 1024x430 1
ETH/USD, TradingView

Ethereum son 24 saat içinde %7,4 arttı ve basın zamanında 3322,80 dolar seviyesini izliyordu. Basın zamanı fiyat seviyesinde, Ethereum çok ayın en yüksek seviyesindeydi. Madeni para yükseliş trendini sürdürmeyi başarırsa, yukarıda belirtilen fiyat tavanını bir ay içinde üçüncü kez test edebilir. 

Müthiş Osilatör yarım çizgisinin üzerinde yeşil sinyal çubuklarıyla boğa fiyat eylemin başlangıcını kayıtlı. Gösterge ayrıca bir satın alma sinyali verdi. Buna uygun olarak, MACD de büyüyen yeşil histogramlar sergiledi. 

Bollinger Bantları paralel kalmıştır – menzil-ciltli fiyat hareketinin bir işareti.

ETH’nin değerinin düşmesi durumunda, dikkat edilmesi gereken destek seviyeleri 2977,68 dolar ve 2724,05 dolar olacaktır. 

MATIC

coinprojesi.com analiz grafik matic 1024x381 1
MATIC/USD, TradingView

MATIC, son 24 saatte %14,5 arttığı için güçlü bir yükseliş fiyat hareketi hayal etti. 1,53 dolar direncini yeniden test etmeye çalıştığı için 1,49 dolar olarak fiyatlandı. 

Müthiş Osilatör bir yükseliş gösteren yeşil sinyal çubukları parladı. MACD bir boğa geçit sonra yeşil histogramlar sergiledi. 

Göreceli Güç Endeksi MATİC bir alım sinyali aldıktan sonra bir artış olduğunu kaydetti. Gösterge, yükseliş bölgesi içinde 50 işaretinin yakınında tespit edildi. 

Flip tarafında, MATIC 1,28 dolarlık destek çizgisine dokunursa, yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır. 

Dogecoin [DOGE]

coinprojesi.com analiz grafik dogeconi 1024x381 1
DOGE/USD, TradingView

Dogecoin son 24 saatte %6.3 arttı. 0,319 dolar değerinde olan kripto para, 0,320 dolarlık ani dirence yakın işlem görüyordu. Alt, yükseliş trendini sürdürürse, 0,340 dolar fiyat tavanını yeniden test etmeye çalışabilir. 

Gösterge, yükseliş fiyat hareketinin başladığını kaydettiği için Dogecoin Müthiş Osilatörde bir satın alma sinyali kaydetti. Aynı şekilde, MACD de yeşil histogramlarla bir yükseliş trendinin başlangıcını parlattı. 

Tersine, Chaikin Para Akışı yarı çizginin altında kaldı ve ek olarak sermaye girişlerinde bir düşüş kaydetti. 

Bir fiyatın tersine çevrilmesi, Dogecoin’in 0,273 dolar ve ardından 0,240 dolar destek seviyesinde kalmasına neden olabilir. 

kaynak: ambrypto

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir