EOS, BAT, VeChain Fiyat Analizi: 19 Ağustos Perşembe


BTC ve ETH’nin fiyat hareketinde sırasıyla %2,0 ve %2,4’lük bir düşüşün ardından, sektör altcoinleri son kazanımlarını sürdürmek için mücadele etti. EOS %4,0 düştü, BAT 0,651 dolarlık destek hattını gördü ve son olarak VET, 0,113 dolarlık acil destek seviyesine yakın işlem gördü. 

EOS

coinprojesi.com eos 1024x449 1
EOS/USD, TradingView

EOS, son birkaç günde görülen kazanımları tersine çevirdiği için %4,0 düştü. Altcoin, basın zamanında 4,92 dolar olarak fiyatlandırıldı. Dün 4.77$ destek hattına düşerken 5.36$’lık ani direnç seviyesinden düştü. Alt için dört saatlik grafik, EOS’un yükseliş momentumunu sürdüremediğini gösterdi. 

Göreceli Güç Endeksi 70’ten 40’a sabit bir düşüşe tanık olurken alım gücü düştü . MACD Sinyal çizgisinin oldukça altındaydı ve Müthiş Osilatör yarım çizginin altında kırmızı sinyal çubukları gösteriyordu. EOS için diğer destek hatları 4,77 dolar ve 4,24 dolarda kaldı.

Artan yönde, ek rallilerin beklenebileceği acil fiyat tavanı 5,36 dolarda bulunuyor. 

Basic Attention Token [BAT]

coinprojesi.com bat 1024x400 1
BAT/USD, TradingView

BAT, 0,709 dolar değerinde olduğu için son 24 saatte %2,3 düşüş kaydetti. Alt resimdeki düşüş sinyalleri için teknikler ve sürekli düşüş trendi ile acil destek 0,651 dolarda bulunuyor. 

Müthiş Osilatör ayılar fiyat müdahalesi nedeniyle aldığını ima yarım sınırının altında kırmızı sinyal çubukları parladı. Buna bağlı olarak, MACD , düşüşe rağmen kırmızı histogramları gözlemledi ve düşüş eğilimi gösterdi. Chaikin  Para Akışı sermaye girişlerinin keskin bir düşüş gözlenen gibi bir ayı topraklarında orta hatta aşağıda görüldü. 

Fiyatın tersine çevrilmesi durumunda, BAT için direnç çizgisi 0,770 dolarda ve ardından 0,820 dolarda yatıyor. 

VeChain [VET]

coinprojesi.com vechain 1024x400 1
VET/USD, TradingView

VET, 24 saat içinde %3,4 düştü ve alt değer, basın zamanında 0.118 $ değerindeydi. Teknik veriler düşüş momentumuna işaret ettiğinden, token 0.113 $ destek seviyesine yakın işlem gördü. Düşüş trendi doğrulanırsa, anında destek seviyesi 0.113 dolar ve ardından 0.103 dolar. 

Müthiş Osilatör yarı-line altına kırmızı sinyal çubukları kaynaklanmıştır. MACD Düşüş geçişi takiben kırmızı histogramlar resimdeki gibi yukarıda belirtilen açıklamada doğrulandı. 

Bollinger Bantları , ancak bazı yakınsama kaydedildi genişletilen. Bu, piyasa oynaklığının yaklaşan işlem seanslarında biraz düşebileceği anlamına geliyordu. 

Boğalar, daha geniş kripto pazarından gelen destekle geri dönüş yolunu bulursa, VET 0.139 $ direnç çizgisini yeniden test edebilir. 

kaynak: ambcrypto

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir