Dogecoin, Analiste Göre Yükseliş Trendine Hazırlanıyor


Kripto para piyasalarının popüler memecoin’i Dogecoin (DOGE), son 24 saatte genel düşüş trendinden etkilenerek değer kaybetse de, analistlere göre yükselişe geçmek için hazırlanıyor.

Dogecoin Boğa Piyasasına Hazırlanıyor

Kripto para analisti Ali Martinez, Dogecoin grafiğinde alçalan üçgen formasyonu tespit etti. Bu formasyon, genellikle düşüş trendinin devam edeceğine işaret etse de, tarihsel verilere göre DOGE’un konsolidasyon döneminde olduğunu ve ardından güçlü bir yükseliş yaşayabileceğini belirtiyor.

dogecoin analiste gore yukselis trendine hazirlaniyor 1
dogecoin, analiste göre yükseliş trendine hazırlanıyor 2

Martinez, Twitter’da yaptığı paylaşımda, “Dogecoin, daha önce tanık olduğumuz bir formasyonu yeniden oluşturuyor. Şu anda alçalan bir üçgen içinde konsolidasyon sürecinde ve %140 ile %230 arasında bir yükseliş gerçekleştirdikten sonra %56 ile %60 arasında bir düzeltme yaşıyor. Boğa piyasasına girmeden önce sabırla beklemek gerekiyor!” ifadelerini kullandı.

Temmuz Ayında Hareketli Bir Grafik Çizen Dogecoin

Dogecoin, temmuz ayı boyunca inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Ay başında 0,094 dolara kadar gerileyen DOGE, hafta başında 0,14 dolara kadar yükseldi. Ancak sonrasında Bitcoin’in başını çektiği düşüş trendinden etkilenerek 0,123 dolara kadar geriledi.

Kripto Para Piyasalarındaki Genel Görünüm

Bitcoin, son 24 saatte %3,45 değer kaybederek 64 bin doların altına geriledi. Ethereum (ETH) ise 23 Temmuz’da işleme açılan spot borsa yatırım fonlarından (ETF) olumsuz etkilenerek bir günde %9’a yakın değer kaybetti ve 3.150 dolara geriledi.

Dogecoin’in önümüzdeki dönemde nasıl bir performans göstereceği merakla beklenirken, analistlerin tarihsel verilere dayalı olarak yaptığı yükseliş tahminleri yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir