Shiba Inu (SHIB) Fiyatı Düşüşte, Bitcoin (BTC) 66.000 Doları Aşamadı


Kripto para piyasalarında son 24 saatte önemli dalgalanmalar yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 66.000 dolar seviyesine ulaşarak son haftaların zirvesini görse de, ayıların baskısıyla 1.000 dolarlık bir geri çekilme yaşadı. Bu süreçte Shiba Inu (SHIB), XRP, XLM gibi altcoin’ler de değer kaybetti.

Bitcoin (BTC) Yükselişini Sürdüremiyor

Bitcoin, 5 Temmuz’da yaşadığı sert düşüşün ardından toparlanarak 58.000 dolar seviyesine ulaşmıştı. ABD’deki siyasi gelişmeler ve spot Bitcoin ETF’lerine artan ilgiyle 66.000 doları aşsa da, bu seviyeyi koruyamadı. Şu an 65.000 dolar bandında işlem gören Bitcoin’in piyasa hakimiyeti %51’in üzerinde.

shiba inu fiyati dususte bitcoin 66.000 dolari asamadi
shiba inu (shib) fiyatı düşüşte, bitcoin (btc) 66.000 doları aşamadı 2

Altcoin’lerde Düşüş Trendi

Son günlerde yükselişte olan altcoin’ler, 18 Temmuz itibarıyla düşüşe geçti. XRP %5,5, XLM %5,5 ve LINK %4,6 değer kaybederken, en büyük düşüşü %9,4 ile Shiba Inu (SHIB) yaşadı.

Bununla birlikte, LDO, WIF, RUNE, JUP ve BEAM gibi bazı altcoin’ler yükselişlerini sürdürdü.

Sonuç olarak, kripto para piyasasının toplam değeri son 24 saatte %0,9 azalarak 2,493 trilyon dolara geriledi. Piyasadaki bu dalgalanmaların devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir