Bu Yatırımcı Sadece 42 Dolarla Başladı ve 1,56 Milyon Dolar Kazandı


Memecoin dünyasında yepyeni bir soluk: SILLY. Bu yeni memecoin, Solana blok zinciri üzerinde geliştirilerek yatırımcılarına büyük kazançlar sağladı. Blockchain analiz platformu Lookonchain’in raporlarına göre, bir yatırımcı, Solana tabanlı Silly Dragon (SILLY) memecoin’ine yaptığı minik bir yatırımla 1,55 milyon dolarlık devasa bir kazanç elde etti.

Hikayenin başlangıcı, sadece 42 dolarlık bir yatırımla gerçekleşti. Bu yatırımcı, 1,5 Solana (SOL) karşılığında, SILLY’nin 20,5 milyon adedini satın aldı. İşin ilginç yanı, SILLY’nin fiyatının sonraki günlerde hızla yükselmesiydi. Sonuç olarak, bu gizemli yatırımcı, 16,4 milyon SILLY token’ini 600.000 dolar karşılığında sattı ve hala 4,1 milyon SILLY’si cebinde kaldı.

12102015 dolar4
bu yatırımcı sadece 42 dolarla başladı ve 1,56 milyon dolar kazandı 2

Silly Dragon, Anatoly Yakovenko’nun Cadılar Bayramı’nda giydiği ejderha kostümünden esinlenerek yaratıldı ve 2024 yılındaki “aptal ejderha yılı”ndan adını aldı. Bu token, piyasaya sürülmesinin ardından iki gün içinde %900 değer kazanarak 30 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı.

Solana (SOL) ekosistemindeki memecoin projeleri de SOL’un değer artışıyla birlikte yükselişe geçti. Bonk Inu (BONK) ve Dogwifhat (WIF) gibi diğer memecoin’ler sırasıyla %840 ve %17.500 oranında değer kazandı. Buna ek olarak, Bonk Inu’nun Saga telefonlarına yönelik airdrop dağıtımı, ilgiyi daha da artırdı.

Son bir ayda SOL, %55,9 oranında değer kazandı. Bu, SOL tabanlı memecoin’lerin popülaritesinin artmasına ve daha fazla yatırımcının dikkatini çekmesine yol açtı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir