Kripto Uzmanı Jason Pizzino, Bitcoin’in Tarihi Zirvesine Ne Zaman Ulaşabileceğini Açıkladı!


Tanınmış kripto uzmanı Jason Pizzino, Bitcoin’in (BTC) bir sonraki rekor seviye olan 69.000 doların üzerine ne zaman ulaşacağı konusunda bir tahminde bulunuyor.

Jason Pizzino son yaptığı değerlendirme oturumunda, Bitcoin’in geçmişte S&P 500 endeksinin zirve yaptığı dönemlerden sonra kendi düşüş ve toparlanma dönemlerine girdiğini belirtiyor.

S&P500 endeksinin mevcut zirve seviyesinden oldukça aşağıda olduğunu ve muhtemelen 4.400 ile 3.700 seviyeleri arasında bir denge bulabileceğini belirten Pizzino, gelecek on bir ayda S&P’nin yeni zirve seviyelere ulaşabileceğini ve bu durumun Bitcoin’in de yükselmesine yol açabileceğini ifade ediyor.

2024’ün Eylül ayında S&P500 endeksinin yeni bir zirve yapabileceğini ve Bitcoin’in de 70.000 dolar seviyesini hedefleyebileceğini öngörüyor.

“Her seferinde, S&P500 zirve yaparken, Bitcoin kendi rekor seviyesinin altında kalmıştır. Şu an hala rekor seviyenin altındayız ve bu toparlanma sürecinin sonlanmasına yaklaşık 11 ayımız var; bu süreçte bir-iki ay öne veya geriye kaymalar olabilir. Bunlar büyük döngüler ve bu döngülerde belirli bir esneklik payı olmalıdır. Ancak genel olarak bu toparlanma döneminin ortasında olduğumuzu veya en azından Bitcoin’in önceki zirvesini geçmeden önce kalan sürenin yarısında olduğumuzu söyleyebiliriz. Hatırlatmak gerekirse, Bitcoin’in önceki zirvesi 69.000 dolardı.

Bu bilgiler ışığında, yaklaşık 11 ay sonrasına, yani 2024’ün Eylül ayına odaklanabiliriz. Bu tahminlere göre, 2024’ün ikinci yarısında Bitcoin’in 60.000 veya 70.000 dolar seviyelerini aşması mümkün.”

btc 6
kaynak: jason pizzino/youtube

Bu bilgiler paylaşıldığında, Bitcoin’in değeri 34.318 dolar seviyesindeydi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir