Analist Benjamin Cowen, Bitcoin ve Ethereum Kıyaslamasını Değerlendirdi: İşte Hedefleri


Kripto uzmanı Benjamin Cowen, yakın dönemde Ethereum’un (ETH) Bitcoin’e (BTC) kıyasla daha az başarılı olacağını iddia ediyor.

Cowen, Ethereum/Bitcoin (ETH/BTC) paritesindeki belirgin düşüşün, altcoin değerlerindeki olası gerilemenin sonunu gösterebileceğini aktardı.

“Ether/Bitcoin paritesinde artış beklemiyorum. Mevcut döngüde, kısa vadede artıştan ziyade gerileme olasılığının daha yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Bu, benim kişisel kanaatim…

Bu grafiği incelediğimde, geri çekilme olasılığının oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum…

Bu zayıflamanın bir aşamasında, altcoin değerlemesinin sonunun başlangıcını belirtmek adına, büyük ihtimalle daha net bir düşüş yaşayacağız.”

bitcoin analiz - ethereum analiz
analist benjamin cowen, bitcoin ve ethereum kıyaslamasını değerlendirdi: i̇şte hedefleri 2

Tanınmış kripto uzmanının görüşüne göre, ETH/BTC paritesi 2018/2019 ayı piyasasındaki hareketleri tekrar ederse, 2022’nin en düşük değerinden yaklaşık %35 gerileyebilir.

“Sadece bir not olarak, bu seviyenin (2022’nin en düşük değeri) %35 altında kalması, sizi 0,03200000 BTC seviyelerine getirir.

Böyle bir durumun yaşanabileceğine, Ether/Bitcoin paritesinin yıl sonuna kadar bu seviyeyi [0,04908000 BTC] tamamen aşağı çekecek büyük bir satış hareketine şahit olabileceğimizi düşünüyorum. Öngörüm, bu seviyenin daha da düşeceği yönünde.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir