Analist Benjamin Cowen Bitcoin Uyarısı Yayınladı – İşte Detaylar


Popüler kripto analisti Benjamin Cowen, Eylül ayının Bitcoin (BTC) için sorunlu bir dönem olabileceğini öne sürüyor. Cowen, Bitcoin‘in bu ay içerisinde %10’dan fazla değer kaybedebileceğini belirtiyor.

“Eylül, kripto paralar için genellikle iyi geçmeyen bir ay”

Mevsimsel etkiler ve son aylardaki performansı göz önünde bulundurarak, analist 23.000 dolar seviyelerine düşüş ihtimalinin yüksek olduğunu ifade ediyor. Eylül ayı için bu düşüş senaryosunu vurgulayan Cowen, yakın zamanda Bitcoin‘in tarihsel verilere dayanarak Eylül ayında 23.000 dolara kadar düşebileceği uyarısında bulunmuştu. Şu an itibarıyla Bitcoin, 25.789 dolardan işlem görüyor.

Cowen aynı zamanda, genel altcoin piyasasının gelecek yıl için umut vaat ettiğini belirtiyor.

“Yaklaşan seçim yılı ve artan belirsizlik faktörleri, altcoin piyasasına fırsatlar sunabilir”

btc 43
kaynak: benjamin cowen/youtube

Stratejist, faiz oranlarının yükselmesinin işgücü piyasasını etkileyeceğini ve bu durumun siyasi baskılarla daha gevşek bir para politikasına yol açabileceğini söylüyor.

“Muhtemelen bir seçim yılında, niceliksel genişlemenin geri döneceğini göreceğiz.”

Analist Cowen, bu senaryonun altcoin piyasasının yükselmesine zemin hazırlayabileceğini ekliyor.

Bu analiz, yatırımcıların Eylül ayında Bitcoin ve genel kripto piyasası için nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair önemli ipuçları sunuyor. Cowen’in öngörüleri, yatırım stratejileri için yeni bakış açıları getirerek, kripto piyasasının karmaşıklığını anlamada yardımcı olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir