XRP Yorum-Analiz: 8 Mart 2023


Kripto para birimlerinin çoğunluğu düşerken, ayılar baskılarını sürdürerek piyasanın düşüş eğilimini güçlendirmektedirler.

xrp 5
xrp yorum-analiz: 8 mart 2023 5

XRP/USD

Son 24 saat içinde hemen hemen tüm kripto para birimlerinin değer kaybetmesine karşın, XRP %5’in üzerinde bir artış kaydederek istisnai bir performans sergiledi.

xrp1
xrp yorum-analiz: 8 mart 2023 6

XRP’nin saatlik grafik analizinde, hacim artışına karşın yerel direnci olan 0,3855 dolardan başarılı bir şekilde kırıldı. Şimdi, yakın zamanda oluşacak barın kapanışı dikkatle izlenmelidir. Eğer bu seviyenin üzerinde kapandığı takdirde, büyümenin yarınında 0,41 dolarlık bölgeye doğru devam edebileceği görülebilir.

xrp2
xrp yorum-analiz: 8 mart 2023 7

Günlük zaman diliminde, fiyat 0,3855 dolarlık direnci kırdı. Ancak, farklı bir perspektiften bakıldığında, oran 0,40 dolarlık bölgede yanlış bir kırılma gösterdi, bu da boğaların hala piyasayı ele geçirmek için yeterince güçlü olmadığını gösteriyor.

Bu senaryoda, önümüzdeki günlerde 0,385-0,39 dolar arasında yatay bir işlem aralığının oluşması daha muhtemeldir.

xrp3
xrp yorum-analiz: 8 mart 2023 8

Orta vadeli görünüme bakıldığında, fiyat 0,3619 dolarlık destek seviyesinden tekrar yükselmeye başladı. Eğer haftalık mum 0,40 dolarlık seviyeye yakın kapanırsa, yükseliş eğilimi 0,4328 dolarlık direnç seviyesine kadar Mart ortası boyunca devam edebilir.

Şu anki yazımda, XRP 0,3919 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir