Milyarder Mike Novogratz Bitcoin ve Kripto Ayı Piyasasının Ne Kadar Süreceğini Açıkladı!


Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, mevcut ayı piyasasının ve bir bütün olarak kripto piyasalarının geleceği hakkındaki görüşünü güncelliyor.

Novogratz bir Yahoo Finance röportajında, Federal Rezerv parasal sıkılaştırma önlemlerini duraklattığında Bitcoin (BTC) ve diğer kripto varlıklarının toparlanacağını söyledi.

Galaxy Digital CEO’suna göre, kripto piyasasındaki satış düşüşüne Federal Rezerv faiz oranlarının artması neden oldu.

“Fed, hayatımızın en agresif faiz artırımı olan agresif oranları artırarak enflasyonu kırmaya karar verdiğinden, Bitcoin diğer varlıklarla birlikte satıldı. Aslında çoğundan daha iyi yapılır.

Sonunda duraklamayı alırsanız, Bitcoin’in yeniden toplandığını görmeye başlayacağınızı düşünüyorum. Bitcoin ve tüm kripto para birimleri.

Mola verecek miyiz? Bir noktada, evet.”

ayı
milyarder mike novogratz bitcoin ve kripto ayı piyasasının ne kadar süreceğini açıkladı! 2

Novogratz, kripto gerilemesinin ne zaman sona erebileceği konusunda hakim olan ayı piyasasının altı aya kadar sürebileceğini söylüyor.

“Ayı vakası biliyorsun, bu acıdan iki ila altı ayımız kaldı. Boğa durumu, piyasanın kırılmaya başlamasıdır. Ve çok fazla kırılma görüyoruz. Mutlaka kriptoda değil, dünyanın geri kalanında.”

Galaxy Digital CEO’suna göre, kripto pazarındaki satıcılar büyük ölçüde tükenmiş durumda.

“Kripto ilginçtir, üç ay önce, büyük satışlardan ve borç düşürmeden sonra, satması gereken çoğu insan sattı.

Ve böylece fiyatın çok daha sessiz olduğunu gördünüz. İyi bir hikaye olduğunda işler iyi gidiyor ve hikaye kaybolduğunda hemen satıyorlar.

Ve böylece kriptoda çok daha az aktivite, satıcılar için çok daha az. Ama aynı zamanda çok daha az yeni alıcı var.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir