Kripto Analistine Göre Ethereum (ETH) Makro Koşullardan Etkilenebilir – İşte Nedeni!


Yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti, makro koşulların önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) için sorun yaratabileceğini söylüyor.

DataDash sunucusu Nicholas Merten, makro faktörlerin, Ethereum’un bir hisse kanıtı konsensüs mekanizmasına yaklaşan birleşmesini çevreleyen yutturmacayı gölgede bırakabileceğini söyledi.

“Federal Rezerv, [en son] toplantı tutanaklarında gördüğümüz gibi, Ethereum’daki Birleşme ve tüm bu büyük teknolojik yeniliklerden bağımsız olarak, para politikası görünümü karışık ve piyasanın aradığı bu değildi. Çarşamba günkü toplantıdan bu yana geçen birkaç gün içinde hisse senedi fiyatlarına yansıdığını açıkça görebilirsiniz. 17’sinden bu yana, [düşüş] momentumunun artmasıyla yavaşça aşağı doğru ilerliyoruz. ”

Kripto pazarları için bir rüzgar gibi hizmet veren makro zemin ile Merten, hem Ethereum hem de Bitcoin’in (BTC) artık azalan ivme belirtileri gösterdiğini söylüyor.

“Ethereum oldukça güçlüyken, son birkaç haftadır bitkin görünmeye başladı. Ve genel olarak risksiz bir ortamda en büyük kripto para birimi olarak gerçekten lider olması gereken Bitcoin… ama değildi. İnanılmaz zayıflık belirtileri gösteriyordu. Bitcoin’in fiyatı her yükseldiğinde, yaklaşık altı ila yedi günlük yavaş kırmızı mumları takip edersiniz. ”

Merten ayrıca, Bitcoin çiftindeki (ETH/BTC) Ethereum’un da yaklaşık iki ay içinde %50’nin üzerindeki rallisinden fazla uzamış göründüğünü vurguluyor.

“ETH/BTC oranı, geçen gün [o]nun bitkin görünmeye başladığından bahsetmiştik. Fiyatta geçici zirveler belirlemeye başladığımız bir önceki aralığa doğru yükseliyor. Ve şimdi, elimizdeki günlük mumla, bu daha fazla doğrulama gibi görünüyor.”

seri45 coinprojesi
kaynak: nicholas merten/youtube

Bitcoin, yazı yazarken 21.355$’dan el değiştiriyor, gün içinde %2.5’lik bir kazançla, ETH ise son 24 saatte %3.9’luk bir kazançla 1.590$’dan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir