Bloomberg Analisti, Bitcoin’in (BTC) Yakında Tarihin En Büyük Boğa Koşusunu Başlatabileceğini Söylüyor!


btc
bloomberg analisti, bitcoin'in (btc) yakında tarihin en büyük boğa koşusunu başlatabileceğini söylüyor! 2
  • Bloomberg analistleri Mike McGlone, Bitcoin’in dik düzeltmeden sonra şu anda indirimli olduğunu söyledi.
  • Bitcoin piyasası hissi, satış tarafındaki likiditenin kuruyabileceğini düşündüren küçük zincir içi aktivite ile son derece düşüşte.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), son iki aydır acımasız bir düzeltmenin ardından yaklaşık 20.000 dolar seviyelerinde flört ediyor. Küresel makro faktörler, sinyallerle ilgili olarak yanıp sönüyor ve piyasa hissiyat son derece düşüşe geçti.

Ancak Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone bu noktada farklı bir görüşe sahip. Daha geniş piyasa duyarlılığına meydan okuyan Bay McGlone, Bitcoin’in 2022’nin ikinci yarısında tarihin en büyük boğa koşusunu başlatmanın eşiğinde olabileceğine inanıyor.

Ayrıca, BTC‘nin benimsenmesinin artmaya devam edeceği konusunda artan bir fikir birliği olduğunu da sözlerine ekledi. Bloomberg stratejisti şunları yazdı:

Bitcoin, 2H’ye başlamak için nispeten indirimli bir fiyatla tarihin en büyük boğa piyasalarından biri olabilir. Veya kripto, #crudeoil gibi gereksiz hale getirilme sürecinde başarısız bir deney olabilir. Önyargımız, Bitcoin’in benimsenmesinin yükselmeye devam etmesi daha olasıdır.

Şu anda yılın yarısında olduğumuz için McGlone, kripto varlıklarının görünümünü de açıkladı. Birçok analist, çok fazla düşüş eğilimi olduğunu göz önünde bulundurarak Bitcoin biriktirmek için muhtemelen doğru zaman olduğuna inanıyor. Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, yatırımcıların hala aşırı korku içinde olduğunu gösteriyor.

Mike McGlone, mevcut Bitcoin ayı piyasasını 2018’inkiyle karşılaştırmaya devam etti. “Bloomberg Galaxy Kripto Endeksi 2018’in dibiyle benzer bir düşüşe ve Bitcoin‘in 50 ve 100 haftalık hareketli ortalamalarına yaptığı indirime yakınken” dedi. geçmiş vakıflara benzer şekilde, riske karşı ödül, 2H’de duyarlı yatırımcılara yöneliyor”.

Bitcoin’in zincir içi metrikleri

Dürüst olmak gerekirse, son 20.000 dolarlık düzeltmeden sonra Bitcoin zincir içi ölçümlerinde pek bir değişiklik yok. CryptoQuant CEO’su Ki Young-Ju, BTC zincir üstü verilerinin anemik kalmasının, satış tarafı baskısının azaldığı bir tek olduğunu açıklıyor. O yazdı:

Son 7 gündür önemli bir Bitcoin zincir içi aktivite görmedim. Geleceği kim bilebilir ama en azından $BTC piyasası, zincirleme sessiz olduğu sürece satış tarafı likiditesinden güvende.

Aslında kimse kripto ayı piyasasının ne kadar süreceğini bilmiyor. Küresel makro göstergelerden bazıları, enflasyonda kesin olarak göz önüne alındığında ABD ve Avrupa’nın bir durgunluktan etkilenebileceğini gösteriyor. Federal Rezerv, art arda faiz artırımları için planlarını zaten açıkladı.

Mike McGlone, kriptonun şu anki durumunu 2000’lerin internet balonuna benzetiyor. “Kriptolarda ortak bir tema, ayıyı kucaklamak ve özellikle 2000-02’nin patlayan internet balonuna benzer şekilde kurumsal ve uzun vadeli odaklı daha iyi bir finansal sistem inşa etmektir. Fazlalıkları temizlemek, 1H’deki tüm risk varlıklarının durumuydu”.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir