Son Veriler BTC Sahiplerinin %40’ının Su Altında Olduğunu Gösteriyor!


veriler
son veriler btc sahiplerinin %40'ının su altında olduğunu gösteriyor! 2
  • Glassnode verileri, Bitcoin (BTC) sahiplerinin %40’ının, Bitcoin’in Kasım ayındaki zirvesinden %55’lik fiyat düşüşünün ardından su altında olduğunu gösteriyor.
  • Son 6 ayda piyasaya giren kısa vadeli sahipleri izole edildiğinde bu rakam daha da yüksek.
  • Glassnode analistleri, bu son satışların ortasında “acil işlemlerde” bir giriş olduğunu da kaydetti.

Glassnode‘dan gelen yeni veriler, Bitcoin (BTC) sahiplerinin %40’ının Bitcoin‘in Kasım ayındaki zirvesinden %55’lik fiyat düşüşünün ardından su altında olduğunu gösteriyor. BTC fiyatının 69.000 $ civarında zirve yaptığı son altı ayda piyasaya giren kısa vadeli sahipleri izole edildiğinde, su altındaki BTC sahiplerinin sayısı daha da yüksek.

Piyasa değeri açısından lider kripto para birimi 31.000 $ seviyesinin altına düştüğünden, tüm BTC cüzdanlarının %15,5’i yalnızca geçen ay gerçekleşmemiş bir kayba uğradı.

Glassnode analistleri, yatırımcıların daha yüksek ücretler ödediği bu son satışın ortasında “acil işlemlerde” bir akın olduğunu da kaydetti – bu, işlem sürelerini hızlandırmak için bir prim ödemeye istekli olduklarının bir göstergesi. Bu, geçen hafta 3,07 BTC‘ye ulaşan zincir içi işlem ücretlerinin toplam değerinin, Glassnode‘un veri setinde şimdiye kadar kaydedilen en büyük değer olmasıyla sonuçlandı.

Rapor, “döviz mevduatlarıyla ilişkili zincir üstü işlem ücretlerinin baskınlığının da aciliyete işaret ettiğini” söyleyerek devam etti. Bu, BTC yatırımcılarının piyasada görülen son oynaklığa yanıt olarak riskten arındırma, satma veya marj pozisyonlarına teminat eklemeye çalıştığı durumu desteklemektedir.

Geçen haftaki satış sırasında, borsalardan veya borsalardan 2,15 milyar dolardan fazla değer taşındı. Bu, piyasanın geçen yıl Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana en büyük miktar. Rapor ayrıca 10.000 BTC‘den fazla bakiyeye sahip cüzdanların son birkaç hafta içinde özellikle önemli bir dağıtım gücü olduğunu gösteriyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir