Kripto Analisti, Bir Ethereum Rakibine “Ağır Değeri Düşük” Dedi, Terra (LUNA) ve Solana (SOL) Analiz Etti!


ethereum
kripto analisti, bir ethereum rakibine "ağır değeri düşük" dedi, terra (luna) ve solana (sol) analiz etti! 2

Popüler bir kripto analisti, artık iki Ethereum (ETH) meydan okuyucusunun yörüngeleri konusunda iyimser olduğunu söylüyor.

Yeni bir strateji oturumunda, InvestAnswers sunucusu, 421.000 abonesine, Terra’nın algoritmik bir stabilcoin projesinden kısmen Bitcoin (BTC) tarafından desteklenen bir projeye geçme planları nedeniyle LUNA’da “süper yükseliş” olduğunu söylüyor.

“LUNA’yı seviyorum. Planladıkları şey yüzünden LUNA hakkında neredeyse süper bir yükselişe geçtim. Algoritmik bir sabit paradan Bitcoin destekli veya hatta kısmen Bitcoin destekli sabit paraya geçiş, mutlak bir oyun değiştirici olabilir. Yani sınır gökyüzü.”

Son zamanlarda, Terra kurucu ortağı Do Kwon, TerraUSD (UST) rezervleri için milyarlarca dolar değerinde BTC satın alacağını duyurdu.

Analiste göre, Ethereum rakibi Solana (SOL) da değerinin düşük olduğunu gösteren ölçümler gösteriyor.

Ethereum altcoin piyasalarını ayakta tuttuğu sürece, SOL’un direncini 150 dolar civarında çıkarması gerektiğini söylüyor.

“Bu, beta modunda olmasına ve Eylül ayında sorunları olmasına rağmen, piyasadaki en iyi SCP (akıllı sözleşme platformu) bu, ancak tamamen değerinin altında. Her bir metrik, 19 metrik bombastik. Biri kötü ve toplam değer kilitli (TVL), fena değil ama diğerleri kadar güçlü değil çünkü aynı düzeyde teşvik vermiyorlar… Ama bence bu sadece bir zaman meselesi. Ethereum 4.000 dolara çıkarsa, Solana’nın kesinlikle yüksek, hızlı ve uzağa gittiğini görüyorum, ancak ne olabileceğini asla bilemezsiniz. Çığ 200 doları vurabilir. LUNA 250 dolara ulaşabilir. Solana 150 dolar civarında değer kaybedebilir…

Bu yüzden şu anda tercih ettiğim parça bir numaralı Solana ve iki numaralı LUNA olurdu.”

Terra, gün içinde %3 artışla 95.59$’dan el değiştirirken, Solana aynı zaman diliminde %2.3’lük bir kazanç olan 95.19$’dan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir