Cardano, 2020’den Beri En Düşük Değerinde!


cardano
cardano, 2020'den beri en düşük değerinde! 2
  • Cardano (ADA), Mart 2020’den bu yana en düşük değerli fiyatında.
  • ADA, son birkaç ayda sayısız dönüm noktasına ulaştı.
  • Analistler, ADA’nın uzun vadede performans göstereceğine inanıyor.

Major Proof-of-Stake (PoS) blockchain Cardano’nun (ADA) son yıllarda en düşük değerde olduğu düşünülüyor. Bu, Santiment’in Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere (MVRV) göstergesi ile kanıtlanmıştır.

Bir kripto para biriminin fiyatı gerçek değeriyle karşılaştırıldığında, varlığın fiyatının makul olup olmadığını belirlemek için MVRV oranı kullanılabilir” diye açıklıyor kripto analisti Jordan Major. MVRV, kripto para piyasasındaki piyasa tepelerini ve diplerini tespit etmeye yardımcı olacak bir yol haritası görevi görür. Tarihsel verilere dayanarak, bu göstergenin doğru olduğu kabul edilir. Ve böylece, MVRV oranı ne kadar düşükse, öğenin fiyatında bir artış olasılığı o kadar yüksek olur.

Tanınmış kripto analisti Ali Martinez de bu MVRV göstergesine işaret ediyor ve ADA’nın Mart 2020’den bu yana bu kadar düşük değerlenmediğine inanıyor. “MVRV 365D (son 365 gün içinde $ADA alan adreslerin P/L’sini ölçer), ADA sahiplerinin Martinez, ortalama -%26’lık bir kayıpla oturuyor” diyor.

ADA, son aylarda bir dizi dönüm noktasına ulaştı. Yüzden fazla borsada listelenen ve iki milyondan fazla cüzdanda saklanan ADA kayda değer ilerleme kaydetti. Bazı analistler, ADA‘nın mevcut performansının kısa vadeli olduğuna ve uzun vadede daha iyi beklentilere sahip olduğuna inanıyor.

Yayınlandığı tarihte, ADA şu anda 1,04 dolardan işlem görüyor, önceki 24 saatte %-2,2 ve son yedi günde %-9,8 fiyat düşüşü. CoinGecko verilerine göre, piyasa değerine göre yedinci en büyük kripto para biriminin şu anda toplam değeri 33.195 milyar dolar.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir