Macro Guru Raoul Pal, İki Ethereum Rakibi’nin ETH’yi Geçmeye Hazırlandığını Söyledi, Devasa Yıl Sonu Kripto Görünümünü Açıkladı!


coinprojesi.com ethereum macro guru raoul pal 1
macro guru raoul pal, i̇ki ethereum rakibi'nin eth'yi geçmeye hazırlandığını söyledi, devasa yıl sonu kripto görünümünü açıkladı! 2

Real Vision CEO’su ve makro gurusu Raoul Pal, bu döngüde en iyi Ethereum (ETH) rakiplerinden büyük artışlar öngörüyor.

Eski Goldman Sachs yöneticisi, InvestAnswers ile yaptığı yeni bir röportajda, portföyünün %82’sinin Ethereum’da olmasına rağmen, akıllı sözleşme platformları Solana (SOL) ve Terra’nın (LUNA) bu döngüde ETH’den daha iyi performans göstereceğini düşündüğünü söyledi.

“Öyleyse neden bütün param onlarda yok? Çünkü daha az kesinliğim var çünkü ağ etkileri daha az belirgin. Bu nedenle, daha küçük bir bahis yapmam gerekiyor.

Ancak ETH’nin yükselmeyi durduracağını düşünmüyorum. Önümüzdeki 10 yıl içinde tüm alan 100 kat artacak, böylece birçok farklı atı destekleyebilir ve yine de para kazanabilirsiniz.”

Pal, kripto piyasalarının yıl sonuna doğru büyük bir fiyat artışı göreceğini tahmin ediyor ve ardından tüccarların kafalarının karışacağını düşünüyor.

“Muhtemelen Ocak başında veya Aralık sonunda bir satış görmeye başlayacağız çünkü insanlar bir şey bekliyorlar ve bence bu tamamen yanlış olacak çünkü Ocak/Şubat/Mart aylarında bir para duvarından başka bir şey gelmiyor.”

Raoul Pal’ın Ethereum Hakkında Düşünceleri!

ETH, gün içinde %6’dan fazla artışla 4.745,02 dolardan işlem görüyor.

Pal, ETH’nin önümüzdeki haftalarda değerinin iki katından fazla artacağını tahmin ediyor ve 2021’i 10.000$’dan 15.000$’a yaklaştırıyor. Ayrıca, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto varlığının yaza kadar 40.000 dolara kadar fırlayabileceğini ve “temel durumun” ETH’nin en geç Mart ayına kadar 20.000 dolara ulaşacağını belirtiyor.

SOL, gün içinde %3’ten fazla artışla 210.95$’dan işlem görüyor. LUNA şu anda son 24 saatte %12’den fazla artışla 57.62 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir