Shiba Inu Ekibi, Sosyal Kanallarda Dolandırıcılık Artarken SHIB Sahiplerine Uyarı Verdi!


coinprojesi.com shiba inu
shiba inu ekibi, sosyal kanallarda dolandırıcılık artarken shib sahiplerine uyarı verdi! 2

Popüler kripto varlığı Shiba Inu‘nun (SHIB) yaratıcıları, yatırımcılara köpek temalı meme parasını içeren dolandırıcılıkların sosyal medyada hızla yayıldığı konusunda bir uyarı yayınlıyor.

Shiba Inu ekibi, 2,1 milyon Twitter takipçisine, sahte SHIB eşantiyonları, hava yardımları, hediyeler ve ikramiyeler sunan kötü aktörlerin, Shiba Inu örgütünün resmi üyeleri gibi görünerek dolandırıcılıklarını İnternet üzerinden hızla çoğalttığını söylüyor.

“Sosyal medyada sahte bir Shiba Telegram grubu paylaşılıyor. Dolandırıcılar resmi hesapları taklit eder ve sahte kullanıcılar oluşturur. Bu dolandırıcılar genel gönderilere yanıt verir. Hashtag’lerinizi hedef alıyorlar.”

Shiba Inu ekibi tarafından yayınlanan videoya göre en çok hedeflenen hashtag’ler arasında #SHIB, #SHIBarmy, #Leash, #SHIBAswap ve #Bone yer alıyor.

Grup, şu anda hiçbir SHIB airdrop veya eşantiyonunun olmadığını ve Shiba Inu sahiplerinin cüzdan anahtarlarını, e-posta adreslerini, kişisel bilgilerini veya jetonlarını asla kimseye vermemesi gerektiğini vurguluyor.

“Sosyal medyadaki sahte hesapların botlarına cevap vermeyin. Engelleyin, bildirin ve tetikte kalın.”

Piyasa değerine göre 12. sıradaki kripto para birimi olan SHIB, son zamanlarda dünya çapında 1 milyon sahibine sahip bir dönüm noktasına ulaştı ve şu anda 14 günün en yüksek seviyesi olan 0.000055$’dan %29 düşüşle 0.000039$’dan el değiştiriyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir