Raoul Pal, Ethereum (ETH) İle Rekabet Etme Yarışında Bir Akıllı Sözleşme Platformunun Öne Çıktığını Düşünüyor!


coinprojesi.com kodf
raoul pal, ethereum (eth) i̇le rekabet etme yarışında bir akıllı sözleşme platformunun öne çıktığını düşünüyor! 2

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Ethereum (ETH) ile rekabet etme yarışında bir akıllı sözleşme platformunun öne çıktığını düşünüyor.

Pal, Hedgeye CEO’su Keith McCullough ile yaptığı yeni bir röportajda Solana’nın (SOL) “kanıtlanabilir” ağ etkilerine sahip olduğunu söylüyor. SOL’un çizelgesinin, ETH‘nin 2017 çizelgesine karşı “mükemmel bir eşleşme” olduğunu belirtiyor.

“Her yerde kullanılıyor çünkü Ethereum’dan daha ucuz ve daha hızlı… Ama daha merkezi.”

SOL yazı yazılırken 223.52 dolardan işlem görüyor ve geçen gün %4’ten fazla arttı.

Pal, Avalance (AVA) ve Terra (LUNA) akıllı sözleşme platformlarının da kanıtlanabilir ağ etkilerine sahip olduğunu söylüyor, ancak bu projelerin Solana kadar uzak olmadığını savunuyor.

AVAX yazı yazılırken 128.84$’dan işlem görüyor ve gün içinde %6’dan fazla düştü. LUNA şu anda 42.62 $ olarak fiyatlandırıldı ve son 24 saatte %3.7 arttı.

Pal, Cardano (ADA) gibi diğer akıllı sözleşme platformlarının, kanıtlanabilir ağ etkileri olmaksızın olumlu fiyat hareketi gördüğünü belirtiyor. Eski Goldman Sachs yöneticisi, Cardano’nun zincir içi aktivite eksikliğinin ADA‘nın pahalı olabileceğini gösterdiğini söyledi.

ADA, yazı yazılırken 1,78 dolardan işlem görüyor ve gün içinde %0,39 arttı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir