Analist Nicholas Merten’e Göre Altcoinler ‘Killer Breakout’ İçin Hazırlanırken İzlenecek Üç Altcoin!


coinprojesi.com asdikasd
analist nicholas merten'e göre altcoinler 'killer breakout' i̇çin hazırlanırken i̇zlenecek üç altcoin! 2

Popüler kripto analisti Nicholas Merten, altcoin piyasası Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye başladığında gelişebileceğini söylediği üç dijital varlığa göz attı.

Yeni bir strateji oturumunda Merten, 480.000 YouTube abonesine altcoinler bir çıkışa hazırken, en umut verici olabilecek bir sektöre odaklandığını söylüyor.

“Yani genel olarak konuşursak, altcoinlerin öldürücü bir çıkış yapması için hala burada çerçeve kuruyoruz ve yılın geri kalanında hala Bitcoin’i geride bırakmaya devam ediyoruz. Ama devam edip benim çok ilgimi çeken sektörden bahsetmek istiyorum.

Dışarıda Metaverse var, NFT’ler var, merkezi olmayan finans (DeFi) var… peki kripto alanında gördüğümüz, neredeyse zaman içinde test edilmiş ve gerçek bir trend olan gerçekten ne var? Pekala, ortaya çıkan katman 1’leri görüyoruz.”

Merten, gelişmekte olan katman 1 protokollerinin bu pazardaki yatırımcılar için “en iyi bahis” olduğunu söylüyor ve kategoride izleyecekleri 3 jetonu adlandırıyor.

e-Radix (EXRD)

Merten’e göre, özellikle merkezi olmayan finans (DeFi) için inşa edilen ilk katman-1 olan e-Radix (EXRD), Bitcoin çiftinde (EXRD/BTC) olağanüstü bir ivme sergiliyor.

“Burada Bitcoin’e karşı alçalan bir kama patlaması yaşadığını, hacim gerçekten arttığını, fiyatın gerçekten patlamaya başladığını ve ivmenin gerçekten olağanüstü olduğunu görebilirsiniz. Her geri çekildiğimizde bir önceki direnişe destek verdik…”

EXRD, yazı yazarken 0,4965 dolardan el değiştiriyor ve bu, 30 günün en düşük seviyesi olan 0,1017 dolardan yaklaşık %500 artış gösteriyor.

Energi (NRG)

Akıllı sözleşme yeteneğine, merkezi olmayan oylamaya ve kendi kendini finanse eden bir hazineye sahip temel bir blok zinciri olan Energi’ye (NRG) devam eden analist, altcoinin önemli bir süre hareketsiz kaldıktan sonra patlamaya hazır olabileceğini söylüyor.

“Bence şimdi, Energi’den gelen pek çok temel unsurla, daha yükseğe çıkabileceği ve daha da yukarı tırmanmaya başlayabileceği ve hatta belki bir süre sonra ilk büyük boğa rallisini başlatabileceği aşamayı hazırlayabilir.” . Sessiz kalan, perde arkasında temelleri üzerinde çalışan bu oyunları bulmayı seviyorum.”

NRG, yazı yazılırken, 7 günün en düşük seviyesi olan 1,62$’dan %29 artışla 2,28$’dan işlem görüyor.

IOTA (MIOTA)

Son olarak Merten, nesnelerin internetine odaklanan açık kaynaklı dağıtılmış bir defter olan MIOTA’yı gündeme getiriyor. Analist, EXRD gibi MIOTA’nın da uzun bir birikim modelinde olduğunu ve bir kopuş nedeniyle olduğunu söylüyor.

MIOTA şu anda 7 günün en düşük seviyesi olan 1.15$’dan %21 artışla 1.39$’dan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir