Kripto Analisti Shiba Inu’nun Büyük Olasılıkla Patlayıcı Bir Geri Dönüşü Olacağını Tahmin Ediyor!


coinprojesi.com asdsad 2
kripto analisti shiba inu'nun büyük olasılıkla patlayıcı bir geri dönüşü olacağını tahmin ediyor! 3

Shiba Inu ordusu, memecoin şu anda bir ayı yaşadığı için her an SHIB fiyatında bir artış beklerken. Birçok analist, Shiba’nın durumu ve olası bir boğa veya eş zamanlı bir ayı hakkında görüş bildiriyor.

Popüler Youtube kripto FXStreet, Shiba Inu’nun standart görünümlü bir yükseliş devam modeli ile daha uzun bir hareket için teknik olarak çok güzel bir şekilde konumlandığını söylüyor. Her ikisi de 57’de 55’teki yüksek bölge hacmi ile 382 fib geri çekilmesi arasında çok fazla destek olduğunu söylüyor.

Ona göre, işler büyük olasılıkla güzel bir genişleme aşamasına dönecektir. 60 civarında bir günlük kapanış olursa, onu tekrar tankın üzerine konumlandıracak ve onu üç günün en yüksek ve yeni üç günün en yüksek kapanışına gönderecek.

Ardından, bileşik endeks, mum grafiği ile bileşik endeks arasında açık bir gizli boğa ayrışmasıdır. Bu nedenle, bileşik endeks daha düşük diplere sahiptir ve grafik daha yüksek Düşüklere sahiptir. Ek olarak, 5 Kasım bileşik endekste düşük bir baskı yaptı ve bu, sahip olduğu üçüncü en düşük seviyeydi ve hareketli ortalamalarının üzerine geri dönmedi. Bu, daha yükseğe çıkmak için çok güzel bir şekilde konumlandırıldığı anlamına gelir.

Ek olarak, nokta rakam grafiğinde, .0025 noktasından .5’e kaydırıldığında, çok çirkin görünümlü bir düşüş mancınığı kurulur, ancak bu tetiklenecek olsaydı, 40’a kadar inmesi gerekirdi. Ve sonra, dikey kar hedefi yöntemini ve nokta rakamını kullanarak, gerçekleşmeyecek olan negatif sıfırda projeksiyon yaptı. Ancak, bu nokta rakam grafiğinde 80’e kadar hareket ederse, öngörülen bölge oldukça yüksek, .00016’ya kadar.

Ayrıca, Shiba Inu‘nun hemen geri patlayıcı bir hamle yapacağını iddia etti. Basın zamanında, SHIB’nin fiyatı %5,25 düştü ve 28.222.348.165$ piyasa değeri ile birim başına 0.00005123$’dan işlem görüyor. Tersine, işlem hacmi %98.59 artarak 5.160.285.97$’ı temsil ediyor.

coinprojesi.com asdsad 1
kripto analisti shiba inu'nun büyük olasılıkla patlayıcı bir geri dönüşü olacağını tahmin ediyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir