Squid Game Jetonu Geliştiricileri 3,3 Milyon Dolar İle Ortadan Kayboldu!


coinprojesi.com squid game 6713440 1920 1200x600 1
squid game jetonu geliştiricileri 3,3 milyon dolar i̇le ortadan kayboldu! 3
  • Squid Game sadece bir haftadır piyasadaydı, ancak halı çekmeden önce yüzde 310.000’den fazla artarak 2.800 dolardan fazla işlem gördü.
  • Jeton geliştiricileri dün, dolandırıcıların baskısı nedeniyle projeden ayrıldıklarını iddia ettiler, ancak tüm likidite ile birlikte ortadan kaybolduklarını belirtmediler.

Geldi, gördü ve milyonlarca dolarla yok oldu. Squid Game jetonu, piyasaya sürüldükten sadece bir hafta sonra olağanüstü bir şekilde sıfıra düştü. Token geliştiricileri, 3,3 milyon doların üzerinde Binance Coin ile ortadan kayboldu, web sitesini kapattı, Twitter hesaplarını askıya aldı ve Telegram’daki topluluğa artık proje üzerinde çalışmadıklarını söyledi.

Kalamar Oyunu, büyük ölçüde popüler olan ve aynı adı taşıyan Netflix serisine dayanan bir jetondu. Ancak, herhangi bir şekilde şov veya Netflix ile bağlantılı değildi. Geliştiricileri, TV şovuna dayanan çevrimiçi bir oyna-kazan oyunu üzerinde çalıştıklarını iddia etti.

Çabuk tuttu. Geçen hafta piyasaya sürülmesinden bu yana çökmeden önce, tokeninin 2.861 dolara yükseldiğini görmek için yaklaşık yüzde 310.000 kazandı. Bu fiyattan yalnızca Bitcoin, Ether ve Yearn Finance tokenleri daha değerliydi.

Ancak, benzeri görülmemiş yükselişe rağmen, çatlakları ve kırmızı bayrakları herkesin görebileceği kadar açıktı. Ekibinin herhangi bir üyesinin çevrimiçi varlığı olmamasından, kullanıcıların teknik incelemesinde bir dizi yazım hatasından para kazanamamasına kadar, patlamadan önce yalnızca bir zaman meselesi olduğunu görmek kolaydı.

İşte CNF de, biz seslendi FOMO üzerinde sermaye olan birçok jeton biri olarak Squid Oyunu ve büyük olasılıkla dolandırıcılık haline gelmek olacaktır.

Kalamar Oyunu İçin Oyun Bitti!

Her şey geliştiricilerin Telegram kanallarında projeyi topluluğa bıraktıklarını belirtmesiyle başladı. Yazdılar:

Bugünlerde birisi projemizi hacklemeye çalışıyor. Sadece @GoGoSquidGame twitter hesabı değil, aynı zamanda akıllı sözleşmemiz. Onu korumaya çalışıyoruz ama fiyat hala anormal. Squid Game Dev, dolandırıcılardan bunaldığımız ve stresten bunaldığımız için projeyi yürütmeye devam etmek istemiyor. Squid Game’in tüm kısıtlamalarını ve işlem kurallarını kaldırmamız gerekiyor. Squid Game, topluluk özerkliğinin yeni bir aşamasına girecek.

O zamandan beri web sitesini kapattılar ve Telegram kanallarıda kullanılamıyor. Ve müsait olsalar bile, Telegram’daki geliştiriciler dışında başka herhangi bir kişinin yorum yapmasını engellemişlerdi. Twitter, olağandışı etkinlikleri gerekçe göstererek hesaplarını da geçici olarak kısıtladı.

Geliştiriciler, BscScan’e göre 6.139 BNB ile yola çıktı. Basın zamanında, BNB 551 dolardan işlem görüyor ve bu zula 3,3 milyon dolarlık bir değer veriyor.

SQUID tokeni 2.800 dolardan neredeyse sıfıra düştü.

coinprojesi.com 8f76e884ff7487cfe74db228e3e3df43
squid game jetonu geliştiricileri 3,3 milyon dolar i̇le ortadan kayboldu! 4

Squid Game’in ününü sırtlayan tek token SQUID değildi. Squid Game Protocol, Squidgametoken, International Squid Games ve Squidanomics, bu popülerlikten yararlanan diğer jetonlardan bazıları. SQUID’in ölümüyle birlikte hepsi de büyük darbe aldı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir