Morgan Creek: Bitcoin Beş Yıl İçinde 250.000 Dolara Yükselecek!


coinprojesi.com bitcoin g60e2e67ce 1920 1200x600 1
morgan creek: bitcoin beş yıl i̇çinde 250.000 dolara yükselecek! 3
  • Morgan Creek CEO’su, BTC’nin Ekim ayındaki yüzde 40’lık hızlı artışı göz önüne alındığında bir miktar düzeltme yaşayabileceğimize inanıyor.
  • Mark Yusko ayrıca Bitcoin’in açıkça Altının yerini aldığını ve önümüzdeki beş yıl içinde 250.000 dolara ulaşacağını söyledi.

BTC fiyatı Ekim ayının ilk on beş gününde yüzde 40 arttığı için 20-21’in 4. çeyreğine oldukça iyi bir başlangıç ​​oldu. ABD pazarına ilk Bitcoin ETF gelişiyle ilgili haberler yatırımcıları heyecanlandırıyor.

Basın zamanı itibariyle, Bitcoin (BTC), 1.169 trilyon dolarlık bir piyasa değeri ile 62.067 dolardan işlem görüyor.

coinprojesi.com asdasdasf
morgan creek: bitcoin beş yıl i̇çinde 250.000 dolara yükselecek! 4

Morgan Creek Capital Management CEO’su Mark Yusko, kısa vadede muhtemelen bir miktar kâr rezervasyonu görebileceğimizi söylüyor. Yusko, geçen Cuma günü CNBC’nin ticaret ülkesi ile yaptığı röportajda söyledi. Morgan Creek Capital CEO’su şunları söyledi:

Yıl sonuna kadar 100.000 dolara ulaşabileceğimizi düşünen birçok insan var. Stoktan akışa modeli yapmamız gerektiğini söylüyor. Küçük bir konsolidasyona da şaşırmam. Bakın, daha 15 günlük olan bu ay %40 arttık.

BTC, Nisan 2021’den bu yana ilk kez 60.000 doların üzerinde işlem görüyor. Şu anda, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaktan sadece yüzde 5 daha var. Röportaj sırasında Yusko, Bitcoin ETF’nin gelişini çevreleyen iyimserliğe de değindi. Dedi ki:

Açıkçası, insanların onayın büyük olasılıkla yakın olduğunu fark etmesinden heyecan duyuyoruz. Uzun zamandır kripto para birimi ve özellikle bitcoin konusunda yükselişteyiz. Şu anda ne kadar aşırı alım yaptığımız düşünülürse tazelenen bir duraklama beni şaşırtmaz. Söylentiyi satın alma, haberi satma riski vardır.

Kısa vadeli şüpheciliğe rağmen, Mark Yusko uzun vadede Bitcoin konusunda yükselişini sürdürüyor.

Bitcoin beş yıl içinde 250.000 dolara dokunacak!

Yusko, buradaki herhangi bir düzeltmenin geçici olacağını da sözlerine ekledi. Bitcoin’in 250.000 $ seviyelerine ulaşmasının beş yıldan fazla sürmeyeceğinden yeterince emin. Morgan Creek CEO’su, artan benimseme ve ağ büyümesi konusundaki yükseliş tahminlerine bağlı. Ekledi:

Bu bir ağdır ve ağlar üstel bir şekilde büyür. Bu, tarihteki en hızlı ağ, trilyon dolarlık değere sahip, FAANGS’ın hemen ardından, hangisine baktığınıza bağlı olarak 15 ila 20 yıl biliyorsunuz.

Yusko ayrıca Bitcoin’in sınırlı 21 milyon jeton arzı ve bir varlık sınıfı olarak nasıl zaten Altın olduğu hakkında yorum yaptı. Dedi ki: “Klasik arz ve talep. Bir varlık olarak bitcoin ile ilgili güzel şeylerden biri, sınırlı bir arza sahip olmasıdır. Önümüzdeki 140 yıl boyunca her gün madencilik sürecinde ne kadar Bitcoin basılacağını biliyoruz. Bitcoin’in altının olduğuna ve yerini aldığına inanıyorum. Artık dijital altın. Bu mükemmel bir mağaza değeri”.

Bitcoin’in kısa vadede nasıl tepki vereceğini görmek ilginç olacak. Buradan doğrudan 100 bin dolara mı gidecek yoksa küçük bir geri çekilmeden sonra mı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir