Robinhood, Ticaret Uygulamasında Yenilik Başlatıyor!


Ticaret platformu Robinhood, kripto yatırımcılarının dijital varlıkları komisyonsuz olarak tekrar eden bir şekilde satın almalarını sağlayan yeni bir özellik sunuyor.

Popüler ticaret uygulamasının arkasındaki firma , bu özelliğin yatırımcıların günlük, haftalık, iki haftalık veya aylık bir programda düzenli olarak 1 $ gibi düşük bir fiyata para satın almalarını sağladığını söylüyor .

coinprojesi robinhood crypto
robinhood, ticaret uygulamasında yenilik başlatıyor! 2

Yeni özellik, varlığın fiyatından bağımsız olarak düzenli aralıklarla kademeli olarak para yatırmayı içeren dolar maliyeti ortalamasını getiriyor. Strateji, değişken kripto pazarlarındaki fiyat dalgalanmalarının etkisini azaltabilir.

“Tasarruf bir alışkanlıktır ve yinelenen yatırımlar, potansiyel olarak piyasa oynaklığının etkisini azaltırken zaman içinde varlıkları büyütme stratejisi sunar. Kripto piyasaları, endüstrinin doğası gereği değişken olabilir. Sürekli olarak yatırım yapmak, uzun vadeli büyümeye odaklanmanıza, riski azaltmanıza ve piyasaları zamanlama stresini azaltmanıza yardımcı olabilir.”

Şirket, yeni kripto tekrarlayan yatırım aracının dijital varlıklara maruz kalmanın daha verimli bir yolu olacağını söylüyor. Robinhood, yeni özelliği bu ay tüm müşterilere sunduklarını söylüyor. 

Ocak ayında Robinhood , “olağanüstü piyasa koşullarını” öne sürerek müşterilerinin kripto satın almalarını tamamen kısıtladı . Firma ayrıca, kısmen Reddit’teki perakende ticaret vızıltılarından dolayı fiyatı hızla yükselen Gamestop’ta (GME) hisse satın almalarını da durdurdu.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir