Ünlü Kripto Tüccarı Bu 3 Altcoin’in Solana’yı Takip Edeceğini Söylüyor!


coinprojesi 7d95d07875e0ccb more coins
ünlü kripto tüccarı bu 3 altcoin'in solana'yı takip edeceğini söylüyor! 2

Popüler bir kripto tüccarı, Solana’nın son tarihi yükselişini taklit edebilecek üç altcoin arıyor.

CoinGecko’ya göre Solana (SOL), altıncı sıradaki kripto para birimine tırmandı . Şu anda 175$’dan işlem gören akıllı sözleşme platformu, Temmuz’un düşüğü olan 23.47$’dan %600’den fazla arttı.

Kripto tüccarı ve piyasa analisti Michaël van de Poppe, SOL’un tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasının ardından merkezi olmayan blok zinciri platformları Tezos (XTZ), Polkadot (DOT) ve Cosmos (ATOM) üzerinde yakından takip ediyor.

123.000 YouTube abonesine ATOM’un temel pazar yapısına göre yayınlanmaya hazır göründüğünü söylüyor.

“Solana’yı takip edecek bir madeni para seçmem gerekse ve bunun birinci katman bir çözüm olması gerekiyorsa, bu ya Tezos, Polkadot ya da Cosmos olacak ve yapısı göz önüne alındığında, harika görünüyor.”

Van de Poppe, ATOM’un Bitcoin’e karşı iki yıllık bir birikim dönemi içinde işlem gördüğünü ve tokenin Ağustos ayında BTC’ye karşı yükseliş trendinde işlem görmeye başlamasının ardından 0.00051 BTC seviyesinin (22.88 $) yeniden test edilmesini istediğini söyledi.

ATOM’un bir sonraki yönüne gelince, Van de Poppe iki temel fiyat seviyesine dikkat ediyor.

“(17.47$) seviyesinde güzel bir yeniden test, birkaç gün önce kazada kaybettiği her şeyi geri kazandı ve bence ilerlemeye devam edeceğiz ve bir sonraki hedef bölgenin geçtiği yüksek seviyeleri kıracağız. Cosmos’a bakıyorum 47,50 dolar ve 72 dolar.”

CoinGecko’ya göre , yazı yazılırken ATOM 26.98 dolardan işlem görüyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir