Bu Bankadaki Müşteriler Artık Bitcoin, Ethereum, Cardano ve Birkaç Altcoin’e Doğrudan Erişim Sağlayabilecek!


Bir aile bankası, ABD’de müşterilerine kriptoya doğrudan erişim sağlayan ilk ulusal banka oldu.

Oklahoma merkezli Vast Bank, müşterilerinin Bitcoin, Ethereum ve beş altcoin daha satın almalarını sağlayacak yeni bir uygulama duyurdu.

“Vast Bank Kripto Bankacılığı uygulaması sayesinde müşteriler Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Orchid (OXT) dahil olmak üzere bir dizi kripto para birimi satın alma olanağına sahip olacaklar. ) ve Algorand (ALGO). Müşteriler, mobil uygulama aracılığıyla kripto portföylerini istedikleri zaman ve istedikleri yerden yönetebilirler.

Vast Bank dijital varlık ekibi, platforma eklemek için sürekli olarak yeni paraları değerlendirecek. Vast Bank Kripto Bankacılığı hizmeti, tüm bankacılık ve kripto para birimleri yelpazesindeki teknik uzmanlığı, tüketicilerin 2 trilyon dolardan fazla paraya erişmesi için en basit ve en güvenilir yollardan birini sunma konusunda öncü olan Coinbase ve SAP ile stratejik ortaklıklar tarafından desteklenmektedir. kripto para piyasası.”

coinprojesi.com kripto para zjvj cover 1024x576 1
bu bankadaki müşteriler artık bitcoin, ethereum, cardano ve birkaç altcoin'e doğrudan erişim sağlayabilecek! 2

Yeni uygulama işaretleri 1982 yılından beri faaliyet gösteren bir aileye aittir.

CEO Brad Scrivner;

“Müşterilerimiz bir süredir, güvenilirlik, emniyet ve diğer platformların güvenliği konusundaki endişeleri öne sürerek banka hesaplarını kullanarak Bitcoin’in beğenilerini neden güvenli bir şekilde satın alamadıklarını soruyorlar – tüm bunlar birçok tüketiciyi kenarda bırakan tüm sorunlar. kripto fenomeni. Bu zorluğa göğüs gerdik ve bu karşılanmayan ihtiyaca yanıt vermek için önemli kaynaklar ayırdık… yalnızca Vast gibi bir bankanın sağlayabileceği bir iç huzuru sağlayacak şekilde.”

kaynak: dailyhodl

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir