Ethereum 2.800 Doları Aşarsa “Gerçekten İyi” Seviyelere Ulaşacak – Ünlü Analistin Beklentisi!


Önde gelen kripto para analistlerinden DonAlt, Ethereum’un (ETH) önümüzdeki günlerde önemli bir direnç seviyesini geçmesi durumunda büyük bir yükseliş dalgası yakalayabileceğini belirtti. DonAlt, 62.300 abonesine sahip Technical Roundup YouTube kanalında yaptığı açıklamada, Ethereum’un 2.800 dolar seviyesinin üstüne çıkması halinde daha büyük kazanımların kapıda olduğunu ifade etti.

DonAlt’a göre, Ethereum’un kritik direnç seviyesi olan 3.000 dolar, yükseliş trendinin devamı için belirleyici bir nokta.

“ETH’nin buradan yukarıya doğru ilerlemesini istiyorum. 3.000 dolar bu konuda anahtar seviyelerden biri. Eğer bu seviye geçilirse Ethereum gerçekten çok iyi seviyelere ulaşabilir. Ancak, 2.800 dolar benim için çizgiyi belirleyen seviyedir.”

ethereum 2.800 doları aşarsa “gerçekten i̇yi” seviyelere ulaşacak
ethereum 2.800 doları aşarsa “gerçekten i̇yi” seviyelere ulaşacak – ünlü analistin beklentisi! 3

Analistin açıklamalarına göre, ETH 2.800 dolara ulaştığında “gerçekten iyi bir görünüme” sahip olacak ve bu, daha büyük bir yükseliş için bir temel oluşturacak.

“ETH’nin bu döngüde yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşamaması, bir ‘ölüm sarmalı’ yaratmaz. Bitcoin hâlâ açık ara en değerli kripto para, ETH ise güçlü bir ikinci sırada yer alıyor.”

Ethereum ve Bitcoin Paritesi Üzerine Beklentiler

DonAlt, ETH’nin Bitcoin karşısında (ETH/BTC) daha fazla değer kazanabileceği konusunda da iyimser bir duruş sergiliyor. ETH/BTC çiftinin mevcut konsolidasyon sürecini uzun vadede pozitif bir gelişme olarak yorumlayan analist şu ifadeleri kullandı:

“ETH/BTC aylık grafiğinde yaklaşık altı aydır bu seviyelerde duruyor. Eğer burada bir birikim sürecine girilirse, Ethereum yukarı yönlü bir hareket için hazırlanıyor olabilir.”

ethereum 2.800 doları aşarsa “gerçekten i̇yi” seviyelere ulaşacak
ethereum 2.800 doları aşarsa “gerçekten i̇yi” seviyelere ulaşacak – ünlü analistin beklentisi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTiktok, ve X hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir