Analist Mike McGlone, Kripto Yatırımcılarına Uyarıda Bulundu!


Bloomberg’in makro stratejisi uzmanı Mike McGlone, bir durgunluk beklentisiyle kripto para yatırımcılarının servetlerini dijital olmayan varlıklara yönlendireceklerini öngördüğünü ifade etti.

Mike McGlone Kripto Piyasası Hakkında Konuştu

McGlone, ayı piyasalarının henüz sona ermediğini ve kripto para yatırımcılarının muhtemelen varlıklarını, bir durgunluk sırasında genellikle değeri artan altına çevirmeye başlayacaklarını belirtti.

“Bir ayı piyasası böyle sona ermez. Bunu öngörmüyorum. Ayı piyasaları aylarca süren değil, yıllarca süren karamsarlıkla sona erer. Ve bence biz de tam bu yoldayız, özellikle de yüz yıllık bir temele sahip olan bu piyasanın.”

mike mcglone kripto piyasası hakkında konuştu
analist mike mcglone, kripto yatırımcılarına uyarıda bulundu! 2

McGlone, kripto para yatırımcılarının daha güvenli bir değer saklama aracı olarak altına yönelmelerini bekliyor. Daha önceden, yakın gelecekteki muhtemel durgunlukta altının, Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans sergileyebileceğini belirtmişti.

“Altın/Bitcoin oranı üzerinde durmam gereken en önemli nokta. İşte gelecekteki tahminim…

Kripto yatırımcıları bir süreliğine altına yöneleceklerinden dolayı FOMO (kaçırma korkusu) yaşayacaklar. Bunu kaçırdıklarını düşünüyorlar…

‘Tamam, çok para kazandım’ diyecekler. Bir Hazine tahvilinde %5 oranında getiri elde edebilirim, %4’ü garantileyebilirim, ayı piyasası başladığında burada fazla varlık bulunmaktadır ve bu ‘Boomer kayaları’ kendiliğinden gerçekleşecek”

McGlone, bir durgunluğun yaklaştığını ve Hazine tahvillerinin yükselişe geçeceği için kripto piyasalarının olumsuz etkileneceğini öngörüyor.

“Bu, birçok kripto para yatırımcısının ilk durgunluk dönemi olacak…

FED, paranızın değer kaybetmesini istiyor. Şu anda durum tam olarak bu. FED, borsanın düşmesini istiyor. Bu benim bakış açım. FOMO’yu altına döndüreceğiz. Bir ayı piyasasının kripto paralarda etkili olacağını göreceğiz, bu sadece bir sıçrama idi. Ve gelecekte bir tek boğa piyasası görüyorum, o da Hazine tahvillerinin getirisinde olacak.”

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir