BNB Yorum-Analiz: 4 Mart 2023


CoinMarketCap sıralamasına göre, şu an için boğaların yükselişe geçmek için hazır olmadığı görülüyor.

bnb 2
bnb yorum-analiz: 4 mart 2023 5

Binance Coin (BNB) / USD

Bitcoin’e (BTC) kıyasla %2,71 düşüşle daha az değer kaybeden Binance Coin (BNB), son dönemdeki dalgalı kripto para piyasasında dikkat çekiyor.

bnb1
bnb yorum-analiz: 4 mart 2023 6

Binance Coin’in (BNB) saatlik grafiğine bakıldığında, fiyatının 288,7 dolar seviyesinden bir sıçrama yaptığı görülebilir. Şu an için yatırımcıların bu seviyeye dikkat etmeleri gerekiyor, zira mum yakınlarında bir kapanış gerçekleşirse, düşüş trendi 285 dolar işaretine kadar devam edebilir. Bu sebeple, yatırımcıların piyasayı yakından takip etmeleri ve uygun stratejileri benimsemeleri önemlidir.

bnb2
bnb yorum-analiz: 4 mart 2023 7

Binance Coin’in (BNB) fiyatı, daha uzun bir zaman diliminde geçici bir destek yakınında, 289,8 dolar seviyesinde işlem görüyor. Eğer bu destek seviyesi kırılırsa, fiyatın 280 dolarlık bir alana doğru daha fazla düşüş gösterebileceği bekleniyor. Yatırımcıların bu durumu yakından takip etmeleri ve fiyat hareketlerine göre stratejilerini belirlemeleri önemlidir.

Hafta sonuna kadar böyle bir senaryonun devam etmesi bekleniyor.

bnb3
bnb yorum-analiz: 4 mart 2023 8

Orta vadeli bir perspektiften bakıldığında, Binance Coin (BNB) kurunun tekrar 300 doların altına düşmesi, ayıların piyasada kontrolü ele geçirdiğini gösteriyor. Bu senaryoda, fiyatın 281.1 dolarlık destek seviyesinin de kırılması muhtemel olabilir ve bu durum hafta sonuna kadar devam edebilir. Bu nedenle, yatırımcıların piyasadaki gelişmeleri yakından takip etmeleri ve uygun stratejiler belirlemeleri önemlidir.

Şu an itibariyle, BNB 289,6 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir