Trader, Yeni ‘Solana Katili’nin Daha Fazla Artış Potansiyeli Olduğunu Söyledi!


Yakından takip edilen bir kripto tüccarı, en iyi iki dijital varlık, bir altcoin ve “Solana katili” olarak selamlanan akıllı sözleşme platformu hakkındaki görüşlerini güncelliyor.

Kripto analisti Altcoin Sherpa, eğer belli bir seviyenin altına düşerse kral kripto Bitcoin (BTC) için endişeleneceğini söylüyor.

“BTC: 21.000 dolarlık alanın kişisel olarak kaybolmasını görmek istemem. Bu [Fibonacci çizelgesi] dürüst olmak gerekirse iyi bir şekilde çizilip çizilmediğinden bile emin değilim, itici güçten çıkmayı tercih edebilir.”

seri154 kriptoup
kaynak: altcoin sherpa/twitter

Bitcoin, yazı yazılırken 20,385 $ için el değiştiriyor.

Analist daha sonra, altcoin piyasasının genel sağlığının birincil göstergesi olduğunu söyleyerek ETH/BTC grafiğine işaret ediyor. Orta vadede .0823 seviyesine doğru yavaş yavaş ilerlemesini beklediğini söylüyor.

seri153 kriptoup
kaynak: altcoin sherpa/twitter

“ETH/BTC, genellikle bir bütün olarak tüm altcoin piyasası için iyi bir göstergedir ve yine de oldukça iyi görünüyor. Bunun orta vadede .0823 alanına taşmasını bekliyoruz.”

Grafiğe göre ETH/BTC şu anda 0.775’te oturuyor. Altcoin Sherpa daha sonra merkezi olmayan uygulama (DApp) platformunu ve Ethereum (ETH) meydan okuyucusu Near Protocol’ü (NEAR) gündeme getirerek, altcoin grafiği berbat görünse de, varlığın fiyatının kısa vadede yükselebilecek gibi göründüğünü söylüyor.

“NEAR: Bok gibi görünüyor ama zıplayacaksa buralarda olmalı. Daha büyük bir hamle için bir tür çift dip ilginç olabilir ama bu konuda hala şüpheliyim.”

seri152 kriptoup
kaynak: altcoin sherpa/twitter

NEAR, gün içinde %2.7 düşüşle 2.99$’a hareket ediyor.

Tüccar analizini, akıllı sözleşme platformu Solana’nın (SOL) rakibi Aptos’un (APT) BTC güçlü görünmeye devam ettiği sürece daha da ileriye gideceğini söyleyerek sonlandırıyor.

“APT: Hala 7 dolardan itibaren bu pozisyonda, şimdilik tutmaya devam edecek. $BTC sağlıklı göründüğü sürece (kişisel olarak öyle olduğunu düşünüyorum), bunun başka bir ayağı olduğunu düşünüyorum.”

seri151 kriptoup
kaynak: altcoin sherpa/twitter

APT, yazı yazılırken 8,86 dolar değerinde, son 24 saat içinde %2,2 düşüş.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir