Kripto Piyasası Güç Gösterdiğinden Nisan 2022’de Satın Almaya Değer En İyi 5 Altcoin!


kripto
kripto piyasası güç gösterdiğinden nisan 2022'de satın almaya değer en i̇yi 5 altcoin! 2
  • Kripto piyasası, Bitcoin ve Ethereum’un görev almasıyla son iki hafta içinde güçlü bir eğilim tersine döndü.
  • Nisan 2022 ayı için en çekici beş altcoine bir göz atın.

Son iki hafta boyunca, daha geniş kripto para piyasası, 2 trilyon doların üzerinde biten oldukça iyi bir yükseliş gösterdi. Bu, Bitcoin ve altcoin fiyatlarında güçlü bir ralli ile birlikte geliyor. Nisan 2022 ile başlarken, mevcut seviyelerde satın almaya değer ilk beş altcoine bir göz atalım.

Cardano (ADA)

Cardano’nun ADA kripto para birimi, ADA fiyatının yüzde 60’tan fazla artmasıyla son iki hafta içinde güçlü bir büyüme ivmesi gösterdi. Bu haftanın başlarında 28 Mart’ta ADA, bir ayın en yüksek seviyesi 1,25’e dokundu. Ayrıca, bildirdiğimiz gibi, yüksek hacimli işlemlere sahip balinalar geri döndüğü için Cardano kurumsal talepte de bir artış görüyor.

Önemli gelişmelerden biri, Milkomeda’nın Cardano’ya Ethereum Sanal Makinesi (EVM) yeteneklerini getiren Layer-2 toplamalarını başlatmasıdır. Böylece tüm EVM uyumlu akıllı sözleşmeler Cardano altyapısına kolayca erişebilecek.

Ayrıca, Cardano geliştiricileri, Cardano için bir Katman 2 ölçeklenebilirlik çözümü olan bu yılın sonlarında önemli Hydra yükseltmesi üzerinde çalışıyor. Son yıllarda, Alonzo hardfork, Cardano’daki DeFi etkinliği de artıyor. Cardano blok zinciri, DeFi TVL’nin 300 milyon doları geçmesiyle yeni bir dönüm noktasına ulaştı.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB), ilk beş kriptodaki konumunu oldukça güçlü bir şekilde koruyor. Binance Smart Chain’deki (BSC) düşük gaz ücreti sayesinde. Basın zamanı itibariyle BNB, 69.6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 422 dolar civarında bir fiyattan işlem görüyor.

Ayrıca Binance, yakın zamanda Binance Bridge 2.0’ı piyasaya sürdü. Yani proje geliştiricileri, Binance Bridge 2.0’da tüm Ethereum yerel tokenlerini barındırabilir. Bu hamlenin amacı, DeFi’yi daha geniş bir kitleye erişilebilir kılmaktır. Bu, potansiyel olarak BNB jetonlarının kullanımını artıracak ve fiyatının artmasına yardımcı olacaktır.

Solana (SOL)

Bu yılın başlarında yapılan güçlü bir düzeltmeden sonra, Ethereum Layer-1 rakibi Solana, son birkaç hafta içinde oldukça iyi bir yükseliş yaşadı. Mart 2022’nin ortasından bu yana, SOL fiyatı 15 günde yüzde 50’den fazla arttı ve şu anda 120 doların üzerinde işlem görüyor.

SOL fiyat rallisi, Solana ekosisteminde meydana gelen yeni gelişmelerin hemen ardından geliyor. En büyük NFT pazar yerlerinden biri olan OpenSea, bu aydan itibaren Solana NFT’lerini listelemeye başlayacağını doğruladı.

Ayrıca Solana, Solana platformunda blok zinciri tabanlı oyunlar oluşturmak ve işletmek için PUBG’nin ana şirketi Krafton ile el ele verdi. Krafton, Solana ile olan ortaklıklarının Web 3.0 ekosistemine daha yakın olmasına yardımcı olacağını kaydetti.

Terra (LUNA)

Terra Labs’ın yerel kripto para birimi LUNA, LUNA fiyatı yüzde 100 değer kazandığı için geçen ay oldukça iyi bir yükseliş yaşadı. Basın saatinden itibaren, LUNA güçlü bir şekilde 100$ seviyelerinin üzerinde işlem görüyor.

Eh, son fiyat rallisi, Terra’nın büyük bir Bitcoin biriktirme çılgınlığında olduğu için gerçekleşiyor. Terra kurucusu Do Kwon, tüm ekosisteme yardımcı olmak için 10 milyar dolardan fazla BTC rezervine sahip olma sözü verdi. Bu hareket, UST stablecoin’inin istikrarını sağlamayı amaçlıyor. Pazartesi günü erken saatlerde Terra, toplam Bitcoin varlıklarını 1,5 milyar doların üzerine çıkaran 135 milyon dolarlık ek Bitcoin satın aldığını duyurdu.

Ethereum (ETH)

Kripto kasabasındaki herkes, çok beklenen Ethereum Merge yükseltmesinden bahsediyor. Ethereum yürütme katmanı ile fikir birliği katmanı arasındaki “Birleştirme”, bu yıl Haziran ayı civarında gerçekleşecek ve bizi PoS Ethereum 2.0’ın lansmanına yaklaştıracak. Bu, ETH çevresinde çok fazla heyecan yarattı ve analistler, fiyatının yıl sonuna kadar 10.000 dolara ulaşmasını bekliyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir