Ethereum İçin Sırada Ne Var? Uzmanlar, ETH’nin Daha da Düşebileceğini Söylüyor!


eth
ethereum i̇çin sırada ne var? uzmanlar, eth'nin daha da düşebileceğini söylüyor! 4
  • Ethereum, basın zamanında 2.635 dolardan işlem görüyor ve uzmanların istikrara kavuşmadan önce biraz daha fiyat düşüşü olacağını iddia etmesiyle geçen hafta yüzde 15 değer kaybetti.
  • Bir uzman, en büyük desteğin 1.800 dolar olduğunu söylüyor, ancak kripto bu desteği kırarsa, serbest düşüşte olabilir.

Kripto para birimleri için en iyi haftalar değildi. Bitcoin, Ukrayna-Rusya jeopolitik çatışmasının önemli bir faktör olarak lanse edilmesiyle 36.000 dolara fırladığı için yüzde 15 düştü. Shiba Inu, Polygon, Cardano, Litecoin ve Crypto.com‘un CRO’su yüzde 20’nin üzerinde değer kaybetti. Uzmanların ETH sahipleri için daha fazla acı olabileceğini söylemesiyle Ethereum, geçtiğimiz gün 2.500 dolara kadar düşerek daha iyi bir performans göstermedi.

Basın zamanında, ETH gün için yüzde 2.75 düşüşle 2.635 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi yüzde 31 artarak 20 milyar dolara ulaşmasına rağmen, son 24 saatte 2.510 dolara düştü.

Ve uzmanlara göre, daha aşağıya doğru ilerliyor olabiliriz. The Times of India’ya konuşan EarthID strateji başkan yardımcısı Sharat Chandra, Ethereum’un aşağı yönlü spiraliyle devam etmesini beklediğini söyledi.

Otomatik bir kripto ticaret platformu olan Mudrex’in CEO’su Edu Patel de aynı fikirde. Çıkışa şunları söyledi:

[Ethereum], 2.200 $ ve 1.850 $’da birden fazla güçlü destek seviyesine sahiptir. Yakın gelecekte ETH‘nin 1800 doların altına düşme olasılığı çok düşük. Ancak bu olursa, büyük bir satın alma fırsatı olacaktır.
Kripto meraklıları için bir sosyal ağ olan Sahicoin’in kurucu ortağı Melbin Thomas, teknik analizin kartlarda 1.700 dolara bir düşüşün olduğunu gösterdiğini belirtti. Aşağıdaki tabloya göre, haftalık destek 2.000 dolar civarında, ancak bu seviyenin altına düşme olasılığının yüksek olduğunu belirtti Thomas.

coinprojesi.com chart eth 2
ethereum i̇çin sırada ne var? uzmanlar, eth'nin daha da düşebileceğini söylüyor! 5

Ethereum’un rakibi Ethereum’u geçip tahta geçmesiyle büyük saygısızlık hakkında çok şey konuşuldu. Ancak şu anda BTC, Ether’den iki kat daha değerli. Dahası, Ethereum, Bitcoin’in liderliğini takip etme eğilimindedir ve her iki kripto da geçen hafta yüzde 15 kaybetti.

Ethereum’un Bitcoin’den daha değişken olduğu da kanıtlanmıştır.

Ve Bitcoin‘den farklı olarak, Ethereum, en büyüğü ölçeklenebilirlik olan birçok dahili zorlukla karşı karşıya. Vitalik Buterin Ethereum 2.0 (geliştiricilerin son zamanlarda Consensus Layer olarak yeniden markalaştırıldı) için çalışmaya devam ederken, ağ henüz yükseltme yapmadı ve çok yüksek ücretlerden muzdarip.

Bu, Solana ve Avalanche gibi alternatiflerin ortaya çıkmasına neden oldu. Uzmanlara göre bu alternatiflere yatırım yapmak şu an için en iyi hamle olabilir.

En sevdiği Ethereum alternatifleri olarak Render Token ve Decentraland‘ı seçen Patel, “Farklı tokenler içeren farklı temalara yatırım yapmak daha ihtiyatlı bir fikir olabilir” dedi.

coinprojesi.com ethereum
ethereum i̇çin sırada ne var? uzmanlar, eth'nin daha da düşebileceğini söylüyor! 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir