Balinalar Bitcoin ve Kripto Konsolidasyonu Devam Ederken İki Ethereum Tabanlı Altcoin Biriktiriyor!


coinprojesi.com qssda
balinalar bitcoin ve kripto konsolidasyonu devam ederken i̇ki ethereum tabanlı altcoin biriktiriyor! 3

Ethereum ekosistemindeki en büyük balinalar, kripto piyasaları konsolide olmaya devam ederken, iki düşük değerli jetona yoğun bir şekilde yükleniyor.

Balina izleme web sitesi WhaleStats‘ın en son rakamları, borsa dışı en büyük 1000 Ethereum (ETH) adresinin mevcut tutma alışkanlıklarını gösteriyor.

Platform, yatırımcı grubu arasında en yüksek ortalama ABD doları değerine sahip jetonlara bakarak en zengin Ethereum balinalarının ilk 10 holdinginin bir listesini derliyor.

WhaleStats, derin cebe sahip yatırımcıların altı numaraya inmek için ortalama 528.173 dolar değerinde OKB tokeni tuttuklarını gösteriyor.

OKB (OKB), OKEx Blockchain Foundation tarafından verilen bir kripto para birimidir. Ethereum tabanlı yardımcı program belirteci, OKEx kripto borsasındaki tüccarların ücret ödemesine, faiz kazanmasına ve yeni dijital varlık projelerine katılmasına olanak tanır.

Kripto balina izleyicisi ayrıca, yatırımcı grubunun ortalama 461.230$ değerinde ERC-20 jetonuna sahip olması nedeniyle, zengin Ethereum yatırımcılarının Bitpanda Ecosystem Token’ı (BEST) biriktirdiğini ve bu da dokuzuncu sırada yer almak için iyi olduğunu gösteriyor.

BEST, kripto, hisse senetleri ve değerli metaller yatırım platformu Bitpanda’nın yerel simgesidir. EN İYİ sahipleri, Bitpanda ekosistemi içindeki ödüller ve faydaların yanı sıra indirimlerle işlem yapma hakkına sahiptir.

ETH balinalarının diğer büyük varlıklarına bakıldığında, Ethereum’un kendisi tüm paraların üzerinde yükseliyor, ardından köpek temalı meme parası Shiba Inu geliyor.

FTX Token (FTT), kripto para birimi türevleri ticaret platformu FTX‘in doğal varlığı bir podyum bitirici iken, stabilcoin Tether (USDT) ve oyuncu kontrollü blockchain oyun platformu Gala, sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada yer alıyor.

Dijital varlık borsası Crypto.com‘un yerel tokeni CRO, yedinci sırada yer alıyor ve stabilcoin USD Coin (USDC) sekizinci sırada yer alıyor. Merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK), listeyi tamamlamak için 10 numarayı alıyor.

coinprojesi.com capture 3

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir