Coinbase Pro, Yeni Japon Sabit Parayı Piyasaya Sürmeyi Planlıyor!


coinprojesi.com sad
coinbase pro, yeni japon sabit parayı piyasaya sürmeyi planlıyor! 3

Coinbase Pro, bildirildiğine göre türünün ilk örneği olan Japon yenine sabitlenmiş bir sabit para başlatma planlarını duyuruyor.

GYEN (GYEN) kendisini “ilk düzenlenmiş dijital (Japon yeni)” olarak faturalandırıyor. Proje %100 itibari para destekli olduğunu söylüyor.

Coinbase ilk olarak bu hafta başlarında Coinbase Pro’nun GYEN sipariş defterlerini ABD doları, euro ve Tether (USDT) ile başlatma planlarını açıklayan bir basın açıklaması yayınladı.

Ancak, Coinbase Pro daha sonra ticaret lansmanının ertelendiğini tweetledi.

“GYEN’in lansmanını hareket ettirmeye karar verdik. Şu anda para yatırma ve çekme işlemleri hala mevcuttur. Mümkün olan en kısa sürede bir güncelleme sağlayacağız ve önümüzdeki hafta bir lansmanı öngöreceğiz.”

Kendisini yen sabit bir sabit para olarak faturalandırmasına rağmen, GYEN Çarşamba günü kısa bir süre için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.01477139 $’a yükseldi ve yenin ABD doları karşısındaki değerini çok geride bıraktı. Dijital varlığın fiyatı o zamandan beri düştü, yazı yazılırken 0,008761 dolardan işlem gördü ve yenin dolar cinsinden değeriyle neredeyse aynı.

Piyasa değerine göre 1063. sıradaki dijital varlık olan GYEN, henüz Coinbase perakende platformunda veya firmanın iOS ve Android uygulamalarında mevcut değil.

Coin Base CEO’su Brian Armstrong, bu yaz borsanın mümkün olduğunca çok sayıda altcoin listelemek için acele ettiğini söyledi.

“Coinbase’in varlıkları nasıl listelediğine dair bir hatırlatma: Amacımız, yasal olan her varlığı listelemek.”

coinprojesi.com indir
coinbase pro, yeni japon sabit parayı piyasaya sürmeyi planlıyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir