Ünlü Analist, Bitcoin Ekosisteminde Yükselişi İşaret Ediyor!


En iyi zincir analisti Willy Woo, Bitcoin alıcılarının tüm ekosisteminin kendisine BTC piyasasının büyük ölçüde yükselişte olduğunu söylediğini söylüyor.

Yeni bir tweet fırtınasında Woo, 723.300 takipçisine Bitcoin’de muazzam bir dağıtım aşamasının gerçekleştiğini gördüğünü bildirdi.

“Bitcoin, madeni paraları eşit olarak dağıtmaya devam ediyor. Halka açık ve perakende kuruluşlar, balinalar kontrollerini azaltırken arz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmaya devam ediyor.”

resim

Woo’ya göre, BTC arzının eşit dağılımı, ademi merkeziyetçiliği teşvik ettiği için Bitcoin’in uzun vadeli sağlığı için iyidir.

“Arzın merkezileştirilmesi nedeniyle altın standardının parasal bir standart olarak başarısız olduğunu unutmayın.”

Zincir içi analist ayrıca, perakende tüccarların veya 10 BTC’den az sahibi olan kuruluşların Bitcoin boğa piyasasının mevcut aşamasına güç verdiğini vurguluyor.

“Perakende, makro döngüleri yönlendirir. Perakende satoshilerini şu anda yaptıkları gibi artan bir oranda istiflediğinde, boğa piyasasının ortasında olduğumuzu söyleyen temel prensip budur. Tekrar ediyorum, bir boğa piyasasının ortasında. Tüccarlar iki ay önce bu veriler gösterildiğinde inanamamışlardı.”

resim

Ek olarak Woo, balinaların veya en az 1.000 BTC tutan varlıkların da önde gelen kripto para birimini satın almaya devam ettiğini söylüyor.

“Balinalar şu anda madeni paraların ucuz olduğunu düşünüyor. Balinalar fırsatçıdır. Paralarını kazanmış olarak her boğa piyasasına satış yapan on yıllık bir çeşitlendirme planındalar. Ancak şu an olduğu gibi önlerinde güçlü bir ralli gördüklerinde satın alma fırsatını değerlendiriyorlar.”

resim

Son olarak Woo, kamu şirketlerinin de Bitcoin biriktirmenin ortasında olduğunu ve kripto borsalarındaki BTC arzının azalmaya devam ettiğini belirtiyor.

“Kamuya açık paralar yükseliş gösteriyor. Şirketler uzun vadeli bekletmelerdir. Artıyorlar. Uzun vadeli alıcılar devreye girdikçe borsalardaki spekülatif stoklar tükeniyor.”

resim

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen TelegramInstagramTwitter, ve Tiktok hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir